vrijdag, september 15, 2006

En nu naar patagonië

Het is hier nu 9h00 in Buenos Aires. Zopas een heerlijk bad genomen in een supermodern bad. Wel moeten zoeken om het water op de gewenste temperatuur te krijgen. Een mens zou bijna burgelijk ingenieur moeten zijn om dit bad te regelen. Wat is er in godsnaam mis met de rode en blauwe kraan ?

Nu een ontbijt nemen, even wandelen in Buenos Aires en deze namiddag neem ik dan de vlucht van 2.600 kms naar El Calafate in het Zuiden. Even het weer bekeken en het sneeuwt in El Calafate, Oh I love it (ja, 't is hier nog altijd winter hé)

http://www.qwikcast.com/cgi-bin/forecast.cgi?zip=El%20Calafate,AR

Verder heb ik er al twee binnenlandse vluchten opzitten met Aerolineas Argentinas en ik moet zeggen pico bello. Zeer veel beenruimte, mooie en vriendelijke stewardessen, zeer mooi en lichtjes sexy uniform, verzorgde hapjes en drinks aan boord. Uitstekende maatschappij ! En voor mensen die van plan zijn Argentinië te bezoeken, je kan 3 binnenlandse vluchten boeken voor een totaalprijs van 300 US $ (zo'n 250 €) en dat kunnen dan telkens vluchten zijn van 2.500 kms. Dit is absoluut spotgoedkoop.

Hieronder vind je echter nog twee filmpjes van het zonnige Noorden van Argentinië. Het eerste filmpje heb ik genomen in "La Quebrada del Obispo", het tweede filmpje op de hete zoutvlakte van "Las Salinas". Misschien geeft dit een betere indruk van de immense pracht van deze plaatsen




Geen opmerkingen: