vrijdag, juni 30, 2006

Foei Foei Dorito












Bovenstaand VALS bericht stond vandaag in de Streekkrant. Na een belletje naar onze informante binnen Roularta kwamen we te weten dat Dorito instond voor dit valse bericht.

Dit bewijst reeds dat hij "naughty" is maar daar hij nog altijd aspirant is, kunnen we dit zo niet laten.

Dus Dorito, bij opdracht 3 "verleiding" had je de keuze uit "het verleiden van de pers" en "het verleiden van een plaatselijke schone" maar nu bestaat die keuze niet meer m.a.w. je moet beide verleidingen tot een goed eind brengen

Don't mess with "The Naughty 40 Club" !!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat voor een elitair en saai clubje is die "naughty 40"? Het lijkt wel de Rotary, de Lions of hoe heten die ouderwetse kliekjes ook weer. De ene keer zitten ze af te geven op "minderwaardige sujetten" en de andere keer maken ze zich druk om een scheet in een fles. Get a life!

Post Comment: er is een poepsjiek advocatenkantoor dat zich momenteel onledig houdt met het zoeken van juridische gronden om die "naughty 40" voor de Rechtbank te dagvaarden op grond van overtreding van de racismewetgeving... Een verwittigd man/vrouw is er twee waard, zelfs al is hij/zij eigenverklaard naughty 40...

Anoniem zei

Oei,

nu hebben we echt de schrik te pakken

een naughty 40-er

Anoniem zei

Allee...
Wat heeft racisme(wetgeving) te maken met leeftijd?

Anoniem zei

Murke, mij vals beschuldigen, harde bewijzen op tafel aub, anders zou een poepsjiek advocatenkantoor je wel eens kunnen aanklagen voor het verspreiden van leugens, valsheid in geschrifte en het in diskrediet brengen van een deftig persoon. Dit met als straf een betredingsverbod van de gemeente Peer op 14,15 en 16 juli 2006.

Dorito, de onschuld zelve.

Anoniem zei

@ redel:

wablief, mij, arme en onschuldige secretaresse van een niet nader te noemen poepsjiek advocatenkantoor uitnodigen om te collaboreren met meerderwaardige sujetten?!? Foei, foei, driewerf foei! Uwen appel brandt niet, let maar op dat ze u genen peer stoven!