donderdag, juni 15, 2006

The naughty 40 Club - rider

Een rider is een bijlage bij een contract waar je de eisen van de artiest terugvindt. Dus vanzelfsprekend heeft "The Naughty 40 Club" ook hun eigen rider als ze op verplaatsing moeten (zie hieronder). Dit is een voorontwerp want binnenkort mag Dorito nog een addendum verwachten voor deze rider. Zie ook onderstaande posts

The Naughty 40 Club
Toetreding nieuw lid Stef Sintobin
Peer
14-17 juli

R I D E R

1. Accommodatie

Daar de belangrijke leden van “The Naughty 40 Club” op verplaatsing moeten naar het verre Limburg wensen ze accommodatie die bij hun stand past. ALLE zaken hieronder vermeld dienen aanwezig te zijn want vergeet niet : “een jury die in de watten wordt gelegd, stemt gunstig !!!” Lid in spe Stef Sintobin zorgt 100% voor de opbouw en afbouw van de accommodatie. Hij mag zich hiervoor laten bijstaan door minderwaardige sujetten
(lees : - 40 jarigen)

Er moet één of meerdere tenten aanwezig zijn in de hoek van het kampeerterrein van Peer. Deze tent(en) moet plaats bieden aan minstens 10 leden van “The Naughty 40 Club”. Voor de juiste locatie van de tent dien je onze nestor nl. Oguh te contacteren.

Het moet ZEER duidelijk zijn welke tent(en) exclusief voorbehouden zijn voor “The Naughty 40 Club”. Dit kan bijv. door vlag, spandoeken, wegwijzertjes…


Deze tent(en) zijn het exclusief terrein van de “Naughty 40 Club”. Onder geen beding krijgen minderwaardige sujetten (lees : - 40 jarigen) toegang tot deze tent(en).

Uitzondering hierop kan gemaakt worden indien de – 40 jarige een lekker wijf is of een hete stud en dringend op zoek is naar genegenheid. – 40 jarigen die we reeds kennen komen er echter niet in !!

Daar één van de leden allergisch is aan gras mag er bij het binnentreden van de tent geen enkel grassprietje te zien zijn m.a.w. groot grondzeil dat de volledige ondergrond bedekt.

De tent moet ook volledig waterdicht zijn en stevig verankerd in de grond

De ondergrond dient ook volledig strontvrij te zijn. Uitwerpselen van koeien,… dienen verwijderd te worden voor het opzetten van de tent

De tent(en) moeten er uiterlijk op vrijdag 14 juli om 14h00 staan. Twee leden van “The Naughty 40 Club” komen dan op inspectie en kijken of alle voorwaarden vervuld zijn.
Tot maandag 17 juli om 10h00 hebben de leden van “The Naughty 40 Club” toegang tot de tent(en). Vanaf 10h00 mag Stef Sintobin evtl. geholpen door minderwaardige sujetten (- 40 jarigen) de tent(en) afbreken.

Onder geen beding kan de hulp ingeroepen worden, tijdens opbouw en afbraak, van één van de leden van “The Naughty 40 Club”

Op vrijdag 14 juli dient Stef Sintobin zelf voor een onderkomen te zoeken bijv. tentje. Naargelang het uitvoeren van de opdrachten kunnen de leden van “The Naughty 40 Club” op zaterdagavond 15 juli beslissen dat Stef Sintobin toegang krijgt tot de elite-tent(en)

2. Catering

Een goed gevoede jury stemt milder !

Bij aankomst van “The Naughty 40 Club” in de tent dienen volgende zaken aanwezig te zijn :

- voldoende gekoeld bier. Hou er rekening mee dat lid – Bol grote hoeveelheden liquide tot zich neemt
- onze nestor Oguh maakt iedere morgen koffie voor de aanwezigen (ook voor de minderwaardigen). Vraag aan Oguh welke koffie hij wenst en zorg dat er voldoende aanwezig is
- 30 roze handdoeken (indien mogelijk met de opdruk “Naughty 40”)
- Eén pakje asprobruis, één pakje Dafalgan
- 15 setjes oordopjes want met David Davidse “in the house” is dit levensnoodzakelijk
- Op zaterdagmorgen 15 juli dienen om 9h00 – 9h30 voldoende verse broodjes afgeleverd te worden aan de tent. Op de broodjes o.a. tonijn, Américain, kaas, ham,..
- Op zaterdagmorgen 15 juli dienen we ook volgende kranten te krijgen nl. De Standaard, Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg van zaterdag 15 juli
- Er moet ook voldoende gekoeld water aanwezig zijn alsook Coca Cola, Coca Cola light, Fanta
- 1 fles Cognac van goed kwaliteit o.a. Otard, Remy Martin,…. voor bij de koffie
- Enkele sigaren van goede kwaliteit
- 12 rollen WC papier

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Amaai, 'k zin blie dak nog lange gien 40 ben van kzoe da ollemoale nie zien zitn. 't Leven kan zoe skoane zin voor je 40ste!!!
En tegn dak kik 40 ben zije ol bezig met nen dubbelen oldtimer (=50) club!

Succes!

CD uit A

de bevers zei

Vrees niet CD´tje uit A.

Ook wanneer je de kaap van de 40 gepasseerd bent, is het leven nog wondermooi.

Maar ja, daarvoor moet jij nog 11 jaar wachten :-)

Anoniem zei

Goh! Toch iemand die mij ouder schat dan ik ben......