dinsdag, juni 27, 2006

Addendum rider Dorito 40 jaar

Hieronder een addendum bij de rider die Dorito eerder ontvangen heeft

Schot

Op zaterdag 15 juli 2006 zal Stef een echte Schot zijn en dit van zonsopgang tot zonsondergang (zie voorafgaande opdracht)

Addendum : Ook op vrijdagavond 14 juli moet Stef reeds een echte Schot zijn. Om 17h00 moet hij als Schot verschijnen op de geheime locatie die later door ons medegedeeld wordt

Onderkomen Naughty 40 Club

Zoals eerder beschreven in de rider moet het luxueuze verblijf van “The Naughty 40 Club” ten laatste op vrijdag 14 juli 2006 om 14h00 volledig in orde zijn. Om 14h00 zal er een grondige inspectie gebeuren door de heren Oguh en Matanza

Addendum : Het is vanzelfsprekend dat de tent(en) van The Naughty 40 Club de mooiste en meest luxueuze zullen zijn van de gehele camping. Heren en Dames van Stijl ontvang je ook in stijl.

ONDER GEEN BEDING mag het onderkomen van “de minderwaardige sujetten” (lees : - 40 jarigen) alsook de voorzieningen o.a. drank, ontbijt,… van de minderwaardige sujetten beter of gelijkwaardig zijn aan die van The Naughty 40 Club. Er moet een duidelijk klasseverschil zijn. Inbreuken hierop kunnen leiden tot het laten afbreken van het onderkomen van “de minderwaardige sujetten”.

Geen opmerkingen: