vrijdag, juni 23, 2006

Dinsdagliefje & Elsbabbel



















Zopas ingecheckt in mijn hotel en het geheugen van mijn digitale camera opgeslagen in mijn laptop. Vele mooie foto's en filmpjes passeerden de revue.

Bij bovenstaande foto dacht ik aan Elsbabbel en Dinsdagliefje. Beiden hadden er graag bij geweest op Graspop maar kunnen niet aanwezig zijn. Vooral voor dinsdagliefje moet dit pijn doen daar ze een grote Guns & Roses fan is maar tijdens de batjes moet ze het gehele weekend werken in het TUI-bureau op de Grote Markt in Roeselare.

Daarom doe ik een oproep aan iedereen om dinsdagliefje een bezoekje te brengen tijdens de batjes (bureau TUI / VTB - Grote Markt, Roeselare) en haar een kleine attentie te bezorgen (bloemetje, pintje, pralines, een kus....). Ook live een nummer voor haar zingen van G & R zal haar zeker plezier doen

Op die manier wordt het leed verzacht voor deze Guns & Roses fan.

Ter info : dinsdagliefje is de blonde op de foto

Verder probeer ik op Graspop backstage in contact te komen met Axl Rose en vraag ik hem dinsdagliefje even te bellen. Dus dinsdagliefje hou zaterdag je GSM binnen handbereik

2 opmerkingen:

Elsbabbel zei

gaat 't gaan ja !
nog een beetje zout op de wonde smeren !!
meuuuuuuuurre !!
enfin, amuseer je en liefst voor 3,.....hebben wij er tenminste ook nog wat aan

Anoniem zei

't Is hier niet te doen !!! Alhoewel we nu Jetaircenter noemen, vinden ze me toch. Allée gasten : aan allemaal een dikke merci om me te komen troosten !
Dinsdaglief