woensdag, oktober 26, 2005

Coveliers is nu werkelijk een lul !

Het is al langer geweten dat extreems-rechtse politici en aanhangers geen gevoel voor humor hebben. Eerst diende den Hugo een klacht in tegen Raymond van het Groenewoud voor zijn lied "Weg met Amerika". Vandaag staat het onderstaande te lezen in Het Nieuwsblad.

Ik heb daar maar één iets op te zeggen : "Zalig de armen van geest"

Hugo Coveliers is de lul (niet)

Hugo Coveliers is razend. Op de computercriminelen die zijn site gekraakt hebben. En op Studio Brussel, die daar met geld van de belastingbetaler nog reclame voor mocht maken ook. ,,Als je op de zoekmachine Google het woord lul intikt, kom je op mijn site terecht'', aldus kwaaie Hugo.

,,Studio Brussel was er als de kippen bij om Vlaanderen daarvan op de hoogte te brengen. Is dat de smaakvolle humor waar ze bij de VRT een patent op hebben? Nee. Dit is smaad en eerroof.'' Coveliers heeft de cel computercriminaliteit van de federale politie geactiveerd.

,,Als dit dossierke rond is, zullen de hackers er niet goed van zijn'', aldus de politicus-advocaat. Coveliers is niet de enige pineut van ,,Google-bombing''. Volgens de zoekmachine is George Bush een ,,miserable failure'' en heeft de Nederlandse premier Jan Peter Balkenende een ,,raar kapsel''.

1 opmerking:

Anoniem zei

pas maar op dat hugo coveliers dit niet te zien krijgt want misschien schakelt hij dan ook de politie in om murke in te rekenen en kunnen we binnenkort murkes avonturen lezen in leuven-centraal