vrijdag, november 04, 2005

Southern Voodoo




Schwung 2006 begint stilaan te naderen en het worden stilaan drukke tijden voor Murke. Murke is voorbereid want hij is momenteel bezig met een doorgedreven Ginseng-kuur. Gisterenavond nog enkele positieve impulsen ontvangen ivm de Top 4 op de affiche. Status Quo is reeds zeker en twee andere bands zijn reeds voor 50% zeker (maar er kan nog veel gebeuren). Verder zijn er gisterenavond nog twee mooie alternatieven bijgekomen voor de Top 4. Dus het belooft een mooie affiche te worden. Voor 100% confirmation zullen we wel nog een tijdje hoeven te wachten.

We waren ook bezig met George Thorogood maar de George wil enkel in Brussel optreden. Hij zit daar waarschijnlijk met een madam. Ik heb hem nog talrijke foto's gemaild van Schwung-ladies maar blijkbaar was hij niet onder de indruk. Dus als je George wil zien, ga op zondag 11 juni naar den AB.

Via email/post krijg ik tal van CD's, cassettes, MP3,..... De meeste bands blijven best nog een tijdje in het repetitiekot, andere bands passen qua genre niet op Schwung. Soms heb je echter een CD die uitstekend is. En plots krijg je een verzorgd pakket (CD, bio, persvoorstelling,...) toegestuurd van de Belgische groep Southern Voodoo. Je legt hun CD "Love Militia" op en je wordt van je sokken geblazen. Deze CD wordt op 7 november gereleased en hun muziek wordt omschreven als een mix van Motörhead en Hanoi Rocks.

En dan zeggen we nog dat er geen huidige bands meer zijn die "Classic Rock" brengen. Voorwaar een mooie kanshebber om Schwung 2006 te openen. Luister naar hun ruwe, ranzige rock op www.southernvoodoo.com

Ga naar audio/video en beluister het het uitstekende "Too Close to the moon" en bekijk hun nieuwe video "Honey Smile"

Play it loud !!

Geen opmerkingen: