woensdag, november 09, 2005

rekenen

't was weer laat gisteren en 't was vroeg vandaag. Murke moest grote berekeningen maken. Tot middernacht was Murke in de weer met break-evens, realistische budgetten.... want deze morgen werd er een realistisch bod verwacht van Murke. Deze morgen met een frisse kop nog even alles nagerekend en het klopt.

Alles had vanzelfsprekend te maken met het festival. Nauwkeurig calculeren of het aanbod dat Murke gisteren kreeg nog paste binnen het budget. Momenteel heeft Murke één naam op overschot bij de Top 4 van de affiche (5 namen voor 4 plaatsen). Nu concreet verder informeren hoe het gesteld is met de tourplannen van de andere bands in de Top 4 en ondertussen het nieuwe aanbod warm houden. Deze 4 toppers zullen we, normaal gezien, kunnen aanbieden voor max. 55 €. Dit is werkelijk een spotprijs voor deze 4 topbands + nog 3 extra bands op de affiche.

Ook gisteren kreeg ik goed nieuws ivm een andere band in de TOP 4. De Europese tour is bijna volledig rond en dan krijgen we 100% bevestiging. Vanzelfsprekend betreft het ook hier een exclusief optreden. Dit zou naast Status Quo de tweede band zijn die bevestigt

"Vaneigens is niks certain en nooit telt 'force ulterieure'. Rol nooit in eigen rolmodel"

En nu een heerlijk kopje koffie nuttigen.

1 opmerking:

Anoniem zei

goede tip

hercule poirot