donderdag, juli 28, 2005

Las Vegas, Here I come !

Het zalfje van de Navajo's heeft goed geholpen. Mijn rug ziet er al veel beter uit alhoewel nog steeds erg rood.

Ik zal haar raad opvolgen en nog een drietal dagen zoveel mogelijk uit de zon blijven. Daarom vertrek ik zo dadelijk voor een rit van 400 kms door de Nevada-woestijn naar Las Vegas.

In Las Vegas speelt het grootste deel van het entertainment zich binnen af in vertrekken voorzien van airco o.a. Imax theaters, casino, wedding chapel,.....

Ik zal wel afkoeling moeten zoeken want momenteel is het 105° F in Las Vegas (meer dan 40°C)

In de komende dagen krijg je meer info ivm volgende zaken :

  • Murke heeft een gokpotje bij voor Las Vegas, zal hij geld winnen of zal hij geld verliezen. Eén ding is zeker Murke zal zich niet aan poker wagen in Las Vegas want als amateur kun je dan evengoed Vandenbroucke-gewijs je geld in brand steken
  • trouwt Murke in Las Vegas in één of andere wedding chapel ?
  • ........

Meer in de komende dagen vanuit 'Sin City'

Murke, Flagstaff 9h45 am

P.S. Gisteren keek in naar "The World Tour Poker" op televisie en, ongelooflijk maar waar, een Canadees familielid van één van De Bevers haalde er de tweede plaats en won maar liefst 600.000 $. Je zou denken de appel valt niet ver van de boom, maar in dit geval gaat dit zeker niet op want de Belgische telg van de familie stond als laatste in de rij toen ze de pokertalenten uitdeelden ... of niet ????

Meer info op http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=41285

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Met een andere voornaam, een klakje en een zonnebril op had je mij dus niet herkend, wat uiteraard de bedoeling was. Of dacht je werkelijk dat ik zo onnozel ben om voor "één weekje" Australië 60 uur op een vliegtuig te zitten?

de bevers zei

Ik heb nu al schrik voor de volgende pokeravond !!