woensdag, juli 26, 2006

Matanza - opdracht nr. 3

Van "The Ugly 50 Boys" kreeg ik zopas opdracht 3 voor Matanza.

Jullie weten nu al waar jullie op 6 augustus moeten zijn

Een Ugly 50-er gelijkt altijd een beetje op de kerstman, de in een rood kabouterpak met witte biezen gestoken grijsaard.

Volgens de Bevers bestaat de kerstman echt. Ze zijn er zelfs zeker van dat dit één van hun leden is. Om dit te bewijzen zal Matanza als de enige echte kerstman op zondag 6 augustus zijn intrede doen in Beveren.

Hij zal gekleed zijn zoals de echte kerstman en voorzien zijn van een volle lading cadeautjes, een aangepast voertuig dat eventueel getrokken wordt door Rudolph.

Door de aanslepende warmte zijn we genoodzaakt om de route van de kerstman wat aan te passen. De Kerstman zal zijn intrede doen op zondag 6 augustus rond 11.30u in café “Het Dorp”

Daar zorgt de kerstman voor kerstsfeer. Er is dus aangepaste muziek, een kerstboom, sneeuw, gluhwein, jenever, kooksvuur, kerstversiering, warme hapjes, kerstverlichting, een kalkoen, aangepaste geschenken voor iedereen…….

Kortom een echte Ugly 50-er weet hoe kerst te vieren.

En dit met veel ‘how how how’. Een echte kerstman roept om het kwartier “how,how,how merry christmas” en dit tijdens zijn volledig verblijf in Beveren.

We zijn er zeker van dat de kerstman ons een leuk kerstfeest zal bezorgen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

kooksvuur? whatever...

de bevers zei

kooksvuur : het was mij ook een raadsel maar het stond zo in het bericht dat ik ontving van "The ugly 50 boys".... waarschijnlijk iets tegen reuma :-)

Anoniem zei

Here are some links that I believe will be interested

Anoniem zei

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anoniem zei

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»