zaterdag, juli 08, 2006

Feest Dorito 40 jaar

Beste Dorito,
Beste Naughty 40-er,
Beste Minderwaardig sujet,
Beste Matanza,

Hierbij vind je de laatste richtlijnen.

Dorito,

Lees aandachtig jouw opdrachten en de rider. We zijn ervan overtuigd dat je alles tot een goed eind zal brengen en dat we je zondag mogen begroeten als echte “naughty 40-er”.

Belangrijk : Op vrijdag 14 juli moet je om 17h00 als rasechte Schot verschijnen op het terras van Pol Kip. Verder moet je vrijdagavond ook het bewijs leveren dat je bij minstens drie verschillende vrouwen van de lijst geweest bent. Het tijdstip dat je de bewijzen moet leveren wordt door ons bekendgemaakt. Breng alles mee !!

Verder heeft “The Naughty 40 Club” ook gezorgd voor een eerste geschenk nl. je krijgt een backstagepas op Peer maar is dit een geschenk of …… een vergiftigd geschenk ?
Time will tell !

Beste Naughty 40-er,
Beste Minderwaardig Sujet,

Jullie worden allen ten laatste vrijdag 14 juli om 17h00 verwacht op het terras van Pol Kip. Je krijgt er de laatste instructies en via speciaal vervoer gaat het dan richting …….

Belangrijk : Zorg er voor dat je maag redelijk leeg is want er staat die avond heel wat op het menu. Bekijk ook nog even de dresscode op http://elsbabbel.blogspot.com en respecteer deze in de mate van het mogelijke. En vooral breng jullie goed humeur mee !

Beste Matanza,

Zopas kreeg ik een telegram van een mij onbekende, obscure groepering die zich “The Ugly 50 Boys” noemt. Deze groepering zal zich zaterdagmorgen kenbaar maken tijdens Oguh’s koffiemoment (Jacqmotte Moka met één k) en zal je een geheim schrijven overhandigen

Voor de rest hopen we dat iedereen een nooit te vergeten Peer beleeft

Het Feestcomité

P.S. Dorito is al goed bezig. Kijk wat hij geplaatst heeft op het forum van BRBF. Dat van Pierce Brosnan vind ik wel iets overdreven maar ja ….blijkbaar werkt het want een zekere Liesje uit Antwerpen ziet hem wel zitten

http://test.break-away.be/forum/viewtopic.php?p=115#115

Geen opmerkingen: