vrijdag, december 16, 2005

Oef, we zijn er





















Nog even een kort berichtje voor het slapengaan.

Om 18H30 waren we in Charleroi. Ruimschoots de tijd om een streekbiertje te nuttigen (zie foto). De sfeer zat er al direct in.

Dan inchecken. Op het scherm stond Stockholm (check-in 2). Maar bij 2 stond er een bordje "Varsovie". 'De slange' en 'kort vingertje' vroegen waar Varsovie lag. Murke dacht eerst dat ze dit zeiden om te lachen maar maakte hen dan maar wijs dat Varsovie een havenstad was in Slovakije...... Even later liet ik hen weten dat Varsovie "Warschau" is.

De Ryanairvlucht vertrok op tijd en ik moet zeggen dat alles best meeviel. Voor 75 € heen en terug naar Stockholm mag men niet klagen. Murke had zijn favoriete stewardess en de liefde was wederzijds (zie foto). Murke en uniformen, een geslaagd huwelijk !

Ondertussen was "de slange" Vlaamse liedjes aan het zingen en "Kort vingertje" was in gesprek met zijn buurvrouw, een roodharige Noorse schoonheid. Murke kon enkel het volgende opvangen van hun gesprek :

de Noorse : "Are you married ?"
Short finger : "No"

Omstreeks middernacht kwamen we aan in ons hotel. De receptie en bar baadden in een mooi licht. We besloten ons te verfrissen en spraken dan af aan de bar (zie foto). We dronken elk 3 gin-tonics aan 98 SEK 't stuk en bekeken de aanwezige natuur.

Tot slot trotseerden we nog even de ijzige vrieskou en wandelden 3 kms tot "Gamla Stan" (de oude stad). Moe maar voldaan zochten we vervolgens ons schitterend bedje op

Slaapwel en tot morgen !

3 opmerkingen:

Anoniem zei

khope daj ulder amuseert en veel
potten en pinten pakt, voor de slange, kou sneeuw op uw hoofd bevorderd de haargroei, voe murke een facteursklakke doet wonderen bij stewardessen en voordat kort vingerke, bij de biljart ligt er een verlengstuk alhoewel met de tong je ook heel ver kunt komen
allez bonne scance
de werker redel

Anoniem zei

allez, en NU de onofficiële versie !
elzebubtje

PS gif moa van junder latte !

Anoniem zei

Murke, betaal je altijd de stewardes om samen op de foto te mogen ?