dinsdag, januari 31, 2006

Het einde van de Cirkel


Matanza bezorgde me deze pageturner "Het einde van de cirkel" van de Noorse schrijver Tom Egeland. Dit boek is een echte aanrader !

Nog een 100-tal pagina's en hopelijk onthult dit boek dan zijn geheim.

Liefhebbers van The Da Vinci Code zullen dit zeker kunnen smaken

Lees korte inhoud + reviews van lezers op

http://www.crimezone.nl/showbook.php?titleID=1886

Filmquiz


Hoe is het gesteld met jullie filmkennis ?

Test jezelf eens met onderstaande, grappige filmquiz

Murke behaalde 8 op 9 (fragment 3 had ik fout)

http://www.barbican.org.uk/nuts/

FIN

Schooltelevisie meets "de neveneffecten"Het onderstaande filmpje "Birds of Britain" is gemaakt in de typische schooltelevisiestijl van vroeger.

Op het eerste zicht lijkt het een natuurfilmpje maar naarmate de film vordert komt men echt terecht bij de humor van "de Neveneffecten".

Bekijk en vooral luister goed naar de commentaar van de spreker. Het is wel in het Engels

Bekijk de video op http://beta.slowdown.co.uk/perm.asp?pl=Birds%20of%20Britain

"Baby birds are called bees"

maandag, januari 30, 2006

Spelen met JezusLap !! Na deze post zal ik weer verder verwijderd zijn van een eeuwigheid tussen zingende engeltjes en rijstpap met gouden lepeltjes. Maar na "Koken met Jezus" nu ook "Spelen met Jezus"

Ga naar volgende site http://www.jesusdressup.com/

en je kan Jezus in een nieuwe outfit steken. Maak van Jezus een KKK-er of een Hitler of een janet..... het kan allemaal

Hoe doe je het ?

Klik met je muis op een kledingstuk aan de rechterzijde en sleep dit kledingstuk naar het kruis van Jezus.

En ga nu allen heen in vrede

Wij danken U Murke

Welk standje is op jouw lijf geschreven ?Volgens mijn astrologisch teken "De Leeuw" is het ideale standje uit de Kama Sutra voor Murke "De Moulin Rouge". (zie onderstaand + foto)

Leeuw

Ideale standje voor jou: Moulin Rouge

Zij ligt op haar rug met haar handen op zijn billen. Hij legt zijn benen naast haar gezicht, zodat hij in tegenovergestelde richting ligt met zijn buik naar haar toe.

Hij kan tijdens het vrijen eventueel andere posities innemen door zijn hele lichaam rond te draaien. Deze cirkelbeweging van zijn lichaam brengt de vrouw extra plezier.

Belangrijk is dat hij in dit spel zijn heupen weet te gebruiken en af en toe tijd maakt om haar clitoris te stimuleren.

Moeilijkheidsgraad : 10 (wegens draaierigheid en niets voor beginners)

Voordeel : Leuk en origineel standje dat een hele waaier aan sensatie biedt.

Nadeel : Eerder oppervlakkige stimulatie en beginners zullen problemen hebben met het op zijn plaats houden van de eigenzinnige penis. Maar zoals in zoveel zaken geldt ook hier oefening baart kunst.

Dat wordt nog een beetje oefenen voor Murke. Ben je benieuwd naar jouw ideale standje, bekijk het dan op http://www.annet.be/nl/index.php?option=com_staticxt&staticfile=kamasutra/index.html&Itemid=95

Roeselare - Brugge
Gisteren ging Murke met Opa, 't mienwerkerke, Bol & Fredflik naar de derby van "de Vloanders" nl. SV Roeselare - Club Brugge.

De aftrap werd gegeven door Tanja Dekstier. Ik herinnerde me dat zowel opa als 't mienwerkerke op Oudejaarsavond "Tanja Dekstier" gekozen hadden als hun "favorite one night stand".

En dat was er aan te zien. Opa probeerde over de dranghekkens te kruipen maar zijn opkomende erectie zorgde ervoor dat hij kwam vast te zitten. Met behulp van stewards en het Rode Kruis kon Opa worden bevrijd uit deze netelige situatie.

't mienwerkerke probeerde met Tanja Dekstier op de foto te staan maar ook dit lukte niet want hij kreeg plots een SMS'je dat zijn schoonfamilie bij hem thuis was en plichtbewust ging hij dan ook direct naar huis. Dit was echter zijn versie.... Murke denkt echter dat 't mienwerkerke het volgende SMS'je kreeg van dinsdagliefje "Mienwerkerke, ik heb terug mijn sexy rokje aangetrokken. Ik hou dit rokje nog 20 minuten aan dus ..... ".

Opa en 't mienwerkerke spraken nog af om op 15 februari naar de Spil te gaan want dan treedt Tanja Dekstier daar op. Jajaja, je leest het goed..... in de cultuurtempel van Roeselare kun je Tanja Dekstier voor 20 € aanhoren. Hopelijk is deze prijs inclusief oordopjes.

De match zelf dan. Wel Roeselare had geen probleem met die janetten uit Brugge. Brugge kreeg echter in de tweede helft een geschenk van de scheidsrechter. Toen janet Portillo de bal met de hand meenam, liet de scheidsrechter na om te fluiten. Dus werd het 1 - 1.

Na afloop van de match, zei Fredflik het volgende : "Murke, het duurt nog een tijdje voor ik 40 word maar ik ben bereid om in mijnen bloten te lopen op het veld van Roeselare, van pinanti tot pinanti, tijdens de match Roeselare - Brugge". We noteerden dit maar Murke hoopt dat Roeselare en Brugge binnen 10 jaar elkaar treffen tijdens de beker want anders zal die weddenschap niet kunnen plaatsvinden daar Roeselare in eerste klasse zal spelen en Club Brugge in derde klasse.

zondag, januari 29, 2006

Niet ideaal voor het slapengaan


Gisterenavond keek ik op Canvas naar het discussieprogramma "Frontlijn". Jan Leyers was moderator en dit doet hij dan wel uitstekend.

het thema was creationisme, intelligent design of evolutietheorie. Toch even kort verduidelijken wat deze zaken betekenen

creationisme : gaat ervan uit dat de mens nog maar 10.000 jaren bestaat en dat de mens geschapen is door God zoals beschreven in het scheppingsverhaal. Deze mensen verwerpen de evolutietheorie en proberen in Amerika de evolutietheorie te verbieden in scholen en ipv daarvan het scheppingsverhaal te onderrichten. Kortom, levensgevaarlijk ! Met deze mensen gaan we terug naar de Middeleeuwen

intelligent design : deze mensen geloven in de evolutietheorie maar vullen de hiaten op met een "ontwerper". Dat kan God zijn of iets anders.....

Evolutietheorie : deze mensen baseren zich op de leer van Darwin. Lees hieromtrent "The Origin of Species"

Aan tafel uiterst, interessante mensen met een duidelijke visie. Deze mensen konden hun visie ook overbrengen zonder grootsprakerij o.a. Professor Cassiman (geneticus) en Gerard Bodifée, wiens artikels ik altijd graag lees in Knack. Verder nog een Nederlandse biofysicus en een theoloog. In tussenliggende filmpjes liet men een creationist aan het woord.

Gelukkig werd het creationisme snel verworpen want via o.a. fossielen weet men dat de mens al veel, veel langer bestaat dan 10.000 jaar geleden. Mensen die deze feiten verwerpen, zijn ter kwader trouw.

Professor Cassiman zei dat men nog niet alles weet ivm de evolutietheorie maar dat men iedere dag meer verneemt ivm de mechanismen en zo de hiaten kan opvullen. Maar de hiaten opvullen met een onbewezen inmenging van een opperwezen, kon volgens hem niet.

Gerard Bofifée ging daar mee akkoord maar zei dat hij naast zijn wetenschappelijke benadering gelooft in een God. Maar hij zou dit geloof nooit vermengen in zijn wetenschappelijk onderzoek

En daar ligt voor mij de kern van de zaak. Iedereen vraagt zich af "Wat doen wij hier op deze aarde ?" "Wat is het doel van onze aanwezigheid hier ?" "is er nog iets na de dood". En vanzelfsprekend zouden we allen willen dat er iets is na de dood. Murke hoopt ook dat, als hij zijn laatste adem uitblaast, wordt opgenomen in een wit licht waar hij al zijn vrienden/vriendinnen/familie terugvindt.

Na dit programma ging ik naar bed en Murkes hersenen waren nog volop aan het werk. Dus is er van slapen niet veel terechtgekomen

zaterdag, januari 28, 2006

Hoe komt men terecht op Murkes weblog ?

Via de statistieken kan ik zien hoe men terechtkomt op Murke.

Bezoekers aan Murke tikten in Google één van onderstaande zoekopdrachten in en belandden zo bij Murke. Doe gerust even de test. Murke zit telkens bij de eerste twintig mogelijkheden.

Men komt zo tot verrassende resultaten bijv. de 3de laatste zoekopdracht

Reukstokjes+maken
Verrassingsreis organiseren
Grappige versprekingen voorbeelden
Promotiemap beurs
Reclame dorito liedje
Test sexspeeltje voor mijn vriendin
Wouter deprez + geboortedatum
Blauwe parkingkaart
Bieke illegems blauw
Intieme knipbeurt
mark uytterhoeven - respect voor oude heren songtekst
vliegduur Chicago

16 uur humor !!


't zat Murke niet mee de afgelopen uren :

- Anderlecht verloor opnieuw
- Comedy Casino (met een afgrijselijke Wim Helsen) trok terug op niets
- Ik had extra frietjes gesneden voor mijn vrienden maar ze stuurden hun kat
- De slang verweet me dat ik "copieus" was. Hij bedoelde waarschijnlijk "corpulent"
- Justine Henin gaf op in de finale van "The Australian Open"

Gelukkig haalde ik gisteren in de Roeselaarse bibliotheek 9 DVD's/video's met uitstekende humor o.a. 4 theatershows van Toon Hermans (1958, 1961, 1967,1974), Kamagurka, André van Duin, The Magic World of Tommy Cooper (deel 1 & 2) en Hans Teeuwen. Samen goed voor 16 uur humor van de bovenste plank.

Ondertussen genoot Murke reeds uitermate van de theatershow uit 1958 van Toon Hermans (in zwart-wit) en van deel 1 van Tommy Cooper. Zowel Toon als Tommy zijn meesters qua timing en mimiek. Ze benaderen daarbij de absolute top zijnde Laurel & Hardy, Charlie Chaplin en Harpo Marx.

Zo, en dan nu terug voor het scherm met een espresso. Vandaag geeft Murke zich over aan een humor-marathon.

De gedachte alleen al tovert een glimlach op Murkes copieuze gelaat

vrijdag, januari 27, 2006

Fris je Spaans eens opWe hebben een vervangster gevonden voor Sabine Hagedoren !

Murke wil onderstaande weervrouw op het scherm. En 't is nog goed voor een dagelijks lesje Spaans. En als je in de bek zit van een krokodil, kan je ook aan haar denken en .... (zie cartoon vorige post)

Bekijk het weerbericht op http://video.google.com/videoplay?docid=-4353154527686934203&q=Jackie+Guerrido

Tja


donderdag, januari 26, 2006

Gedichtendag't Is vandaag gedichtendag dus ....


Terwijl de meid en de knecht
paarden
op de hooizolder boven de stal
stal de dief in de stal
de paarden.
Hij las 't blad der grote gezinnen
en zat zich even te bezinnen.
Hij zag er wel iets in
in een groter gezin
en riep algauw zijn vrouw naar binnen
The Whale in the Thames talked to me
'I am totally lost, let me free''
This town is too hectic''
And I'm quite dyslexic''
I've followed signs 'Wales' as you see

Herken het deuntje

Iedereen heeft wel eens een liedje in zijn hoofd gehad waarvan hij/zij niet meer wist van wie het liedje was.

Daarom is onderstaande site echt ongelooflijk. Zing het liedje mee voor je scherm en tik ondertussen op de "space bar" het liedje mee. Een beetje geduld en men zal zeggen welk liedje je bedoelde. Kijk eerst even op de site naar "example video" waar het uitgelegd wordt met 'Jingle Bells'. Probeer vervolgens zelf eens een liedje

http://www.songtapper.com

Murke probeerde het met "Wooden Heart" en "House on the rising sun" en dit lukte wonderwel

Deep Purple in Vorst

Omstreeks 16h30 vertrokken Opa, 't mienwerkerke en Murke richting Vorst Nationaal.

Om 18h00 stonden we voor Vorst Nationaal. We haalden herinneringen op aan ons eerste concert dat we ooit zagen in Vorst. Het eerste concert van 't mienwerkerke en opa was Bryan Adams..... Murke was gelukkig dat hij, in tegenstelling tot zijn buddies, al van jongsaf aan goede smaak had want Murkes eerste optreden was Status Quo & Bad Company.

We plaatsten ons op strategische plaatsen en flyerden er op los. De reacties waren uitermate positief. Men leert er o.a. mensen uit het adressenbestand kennen. De Walen en Fransen spreken het uit als SUNG en QUO spreken ze uit als de watervallen van .... maar ze zijn uitermate beleefd. Verder waren velen geïnteresseerd in de verdere affiche. Kortom, 't was leuk werken.

Omstreeks 19h15 gingen we binnen. Het voorprogramma van Deep Purple was "Cowboys & Aliens". Murke sprak kort met de zanger en bassist en zij vonden het een grote eer om in Vorst te spelen. Sympathieke gasten met absoluut geen vedettenallures en zo moet het zijn.

Cowboys and aliens brachten een stevige set van 30 minuten en slaagden erin om het publiek mee te krijgen. Kortom een perfecte opener.

En dan Deep Purple ! Het was waarschijnlijk de 12de of 13de keer dat ik ze aan het werk zag en het was terug een magistraal optreden. Op momenten kreeg Murke kippenvel. Stuk voor stuk zijn het klasse-muzikanten en toen Don Airey een 5 minuten durende bombastische keyboards-solo gaf, was Murke, als amateur-pianist, even in extase. Hij vermengde 'Eine Kleine Nachtmusik', 'Star Wars', 'Mr Crowley' (van Ozzy Osbourne) tot een fantastisch geheel.

Na 1h45 kroop Deep Purple terug in hun flightcase. Deep Purple maakt samen met AC/DC en Metallica deel uit van Murkes "Holy Trinity". Omhooggeprezen kutgroepen à la Radiohead & Coldplay kunnen hier een puntje aan zuigen.

Na het optreden dronken we nog een reuze Stella. 't mienwerkerke liet ons enkele moppen horen van zijn nieuwe komische show die hij binnenkort zal opvoeren. Ik verklap alvast de openingszin

"Bonsoir, il est minuit et je suis montravailleur" (vertaling : Goedenavond, 't is min acht en ik ben 't mienwerkerke). De titel van zijn show wordt "Fijne Olie". Meer uitleg hieromtrent kan je bekomen bij 't mienwerkerke. Murke wil het deftig houden op zijn weblog

We stopten nog even in Gent alwaar mijn buddies zich tegoed deden aan frieten. Murke hield het bij een gin-tonic in de Charlatan. Door de boxen weerklonk "Love on the beat" van Serge Gainsbourgh. Het bracht bij Murke zwoele herinneringen terug van 'Living on the Edge'

Van Gent tot Roeselare was het "zwarte school" in Murkes oldtimer. Gelukkig hebben ze niet gezien dat Murkes 'voice recorder' alles opgenomen heeft. Murke denkt dat hij twee etentjes verdiend heeft anders openbaart hij bijv. het verhaal over g.rr. aan zijn lezers

't was een prachtige avond en we voelden ons weer even 18 jaar. Rock & Roll houdt een mens jong

woensdag, januari 25, 2006

Vergelijk jezelf met een dierWe zullen even een testje doen. Je mag je huidig seksleven vervangen door het seksleven van één van onderstaande dieren. Welk dier kies je ?

OLIFANT
BONOBO
FRUITVLIEG
FREGATVOGEL
TIJGER
REGENWORM
KIKKER
OESTER
ZEEPOK

Heb je jouw keuze gemaakt ?
Lees niet verder als je jouw keuze nog niet gemaakt hebt !

Dus, enkel als je een dier gekozen hebt, mag je verder lezen

Bekijk het volgende artikel

http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=GDPN69MG

Welk dier hebben jullie gekozen en gaan jullie akkoord met jullie keuze ?

Hopelijk heeft 't mienwerkerke niet gekozen voor het seksleven van een kikker :-)
Diegenen die voor een olifant gekozen hebben, zitten duidelijk met den opkuis nadien
Ik denk dat vele mannen zich kunnen vinden in een tijger. Maar wie durft het toegeven ?
Een rugliggende oester zal het toch niet gemakkelijk hebben :-)
......

Eurosong & Uitlaat van HumoMurke heeft bepaalde vaste gewoontes.

De zondagavond is TV-avond ten huize Murke. Op zondagavond is Murke iets minder kritisch en neemt hij graag de pulp tot zich. Zo keek Murke al twee keer naar Eurosong en tot op heden heb ik nog geen enkele goede song gehoord. Zou het aan Murke liggen of .......

Het commentaar van de jury vind ik dan weer aandoenlijk. De jury is bevolkt door losers o.a. Johnny Logan (verantwoordelijk voor de vreselijkste songs ooit), Marcel van Thilt (rebel die zijn ziel verkocht heeft aan de commercie), André Vermeulen (wordt beschouwd als dé Eurosongkenner, zegt al genoeg), Yasmine (zangeresje van het 7de knoopsgat).

Tussen de optredens door mogen twee bimbo's interviews afnemen. Vanzelfsprekend werken ze voor de debielenzender DONNA "the fun, the shit". Het ruikt hier sterk naar nepotisme want die twee kiekens (zie foto) zijn de dochters van Jan Leyers.

Een andere vaste gewoonte van Murke is op dinsdag altijd eerst UITLAAT lezen in HUMO en onderstaand bericht in UITLAAT deed Murke dan ook glimlachen. Murke gaat volledig akkoord met deze uitspraak

LEYERS

Jan Leyers heeft in zijn leven dus niet alleen irritante liedjes gemaakt

dinsdag, januari 24, 2006

Murke speelt mee in een animatiefilm

Murke heeft zopas zijn eerste animatiefilm geregisseerd en hij vertolkt er tevens een hoofdrol in.

Bekijk het op http://us.mms.com/us/fungames/games/mmm/reader.jsp?id=BYikCI65U56q0IWgdOwU

Lachen met den Amerikaan

En als we kunnen lachen met den Amerikaan zullen we het ook niet laten

Lachen met den Duits !

Als we kunnen lachen met den Duits zullen we het Herman Van Molle - gewijs zeker niet laten.

CD uit A. bezorgde me een filmpje waarin Den Duits een waterbed test

Bekijk het op http://www.vansina.com/twaterbed.html

Grüss Gott

Murke

Reunie van "The Moonlights" ?
"The Moonlights" waren ooit een uiterst succesvol balorkest. Drank, drugs, groupies waren echter de oorzaak van een vroege split van deze band.

Tientallen jaren na hun afscheid besluiten 90° feet, Rosty de Clown en laughing Grumpy om een éénmalig reunieconcert te geven.

Murke maakte onderstaande video op hun eerste repetitie. "Wooden Heart" van Elvis Presley klonk nog nooit zo mooi :-)

Video : http://video.google.com/videoplay?docid=422122745398899637

maandag, januari 23, 2006

Even wegdromen ...


Wil je even wegdromen, kijk dan eens op onderstaande site met prachtige interactieve 360° panoramafoto's. Klik met je muis op de foto en je kan de foto 360° laten draaien.
Het betreft werkelijk pareltjes van overal ter wereld. Als je klikt op "Full Screen" is het nog eens zo mooi

http://geoimages.berkeley.edu/wwp1205/index_thumbnails/index.html

Ik kon nog eens terugkijken naar het gezellig pleintje in Santa Fé (New Mexico) waar ik deze zomer een mooi concertje zag. Op de foto zie je de deur van de kerk en als je klikt, kun je het volledig plein zien. Op zo'n momenten zou ik graag eens zeggen : "Beam me up Scotty" om 60 sec. later te genieten van een margarita op een terrasje in Santa Fé

http://geoimages.berkeley.edu/wwp1205/html/AndrewBairnsfather.html

En zelfs België komt aan bod. Klik bijv. eens op onderstaande link

http://geoimages.berkeley.edu/wwp1205/html/RobinDeBaere.html

De vrouwen van de carwash !!Ga eens naar onderstaande site en je kan de vrouwen op de foto eens bevelen geven. De resultaten zijn soms verrassend. Tik iets in op "enter your command" (in het Engels) en de vrouwen zullen het meestal doen bijv. dance, jump....

Tik bijv. eens in "Show Pussy" en je krijgt een verrassend resultaat.

Als je ook mooie reacties krijgt op een command, plaats het dan maar in "comments"

http://www.oneofthelads.com/carwash.php

zondag, januari 22, 2006

Ben jij een lurker ?Vrees niet ! Ik had ook nog nooit van "een lurker" gehoord.

Deze middag las ik echter in KNACK dat het afgelopen week "De week van de lurker" was.

De term "lurken" staat voor mensen die blogs, chatrooms, gastenboeken, en discussiefora lezen, maar NIET deelnemen aan het hele comment-gedeelte m.a.w. passieve lezers. Deze lezers werden afgelopen week gestimuleerd om heel even (en misschien zelfs langer als het naar meer smaakt) uit de anonimiteit te treden.

Murke heeft zijn vaste lezers die nu en dan hun commentaar spuien op zijn artikels. Maar als ik de bezoekersstatistieken bekijk, zijn er nog een heleboel lezers die nog nooit gereageerd hebben.

Daarom is het tot eind januari "Murkes lurkingweek". Maak je even, al of niet geheimzinnig, al of niet anoniem, bekend via "comments" op Murke. Je zal zien het is leuk om je reactie achteraf te lezen.

Vanzelfsprekend is iedereen vrij te doen wat hij/zij wil want Murke moet toegeven dat hij op verschillende sites ook een lurker is.

Ik zou zeggen : "Laat je maar eens goed gaan" en misschien kun je in "comments" eens je mening geven over één van onderstaande onderwerpen :
 • Wat ik goed vind aan Murkes weblog
 • Wat ik minder goed vind aan Murkes weblog
 • Graag zou ik eens het volgende lezen op Murkes weblog
 • Hoeveel keer per dag/week/maand neem ik een kijkje op Murkes weblog
 • Ik zou graag eens zien dat Murke deze uitdaging aangaat en hierover bericht op zijn weblog m.a.w. verzin eens een opdracht voor Murke
 • ..............
 • ..............

Zijn jullie al nuchter ?

Voor diegenen die gisteren zwaar gefeest hebben, is er onderstaand testje

Test even of je al of niet beeft

http://www.liquidgeneration.com/games/operation.swf

Veel succes

Ma's feest : enkele sfeerfoto's
foto 1 : "one tooth" Shane Mc Gowan was speciaal afgekomen en had zijn vader meegebracht

foto 2 : Verleden week hebben we hem niet gezien maar nu was Fredflik aanwezig, en hoe ?

foto 3 : Onze ma droeg trots het "Naughty 40 Club T-shirt"

foto 4 : de gitarist zat duidelijk aan de speed

foto 5 : de gastheer had zijn beste schoenen aangetrokken

foto 6 : Kikkertje zegt : "mienwerkerke, hij zal nog veel moeten groeien voor je eens mag langskomen"

Binnenkort verslag op http://elsbabbel.blogspot.com

zaterdag, januari 21, 2006

Samen in de kraamkliniek
Vanavond groot feest ten huize Sas. Zij krijgt een nieuwe voordeur.

En zeggen dat ze 40 jaar geleden samen in het moederhuis lag met één van mijn beste vrienden, zijnde nonkel Bernard, alias de Keniaan.

Ik wens Nonkel Bernard in Nairobi dan ook het allerbeste toe met zijn 40ste verjaardag en ik denk dat we ......... nog een drink tegoed hebben, of niet ?

Op bovenstaande foto een prille nonkel Bernard en een prille Lorre

Murke

vrijdag, januari 20, 2006

Onze ma treedt toe tot "The Naughty 40 Club"


Onze ma (Sas) slaagde reeds voor haar eerste twee opdrachten. Voor haar laatste opdracht moest ze met 3 BV's op de foto staan.

Ze is daar perfect in geslaagd (ze vond zelfs 4 BV's) en zal dan morgen mogen toetreden tot het elitair gezelschap "The Naughty 40 Club".

Hieronder vind je haar eigen commentaar bij de foto's. En persoonlijk ben ik opgelucht dat ze niet bij Erik van Looy geraakt is anders ging mij dat een vat bier kosten.

Geert Hoste

Na een drukke week wilde ik ook wel eens een beetje ontspanning.
Ik belde mijn beste vriend Geert of hij het zag zitten om een avondje te stappen.
En ik moet zeggen “Het deed me deugd”. Ik lag plat van het lachen.

Fred Deburghgraeve

Na een schitterend, maar zwaar weekend had ik toch wat behoefte om iets aan mijn conditie te werken.
Een paar uurtjes zwemmen per week deden me deugd. En zeker als ik na het zwemmen nog kon nagenieten met mijn persoonlijke zweminstructeur.
Op de foto’s zitten we nog braafjes, maar als je de pretlichtjes in mijn ogen ziet weet je wat er volgt ….

Lieven Debrauwer

Deze BV moest laatstleden een speech geven op één van zijn filmvoorstellingen.
Daarvoor belde hij mij op om hem te vergezellen als eredame. Dit kon ik niet weigeren.
Maar toen hij vroeg om met hem op de foto te staan, was ik wel even verrast.
“Ok” antwoordde ik hem. “’Omdat je zo’n lieve man bent“.
Wat daarna gebeurde zal ik je lekker niet vertellen.

Peter Bulcaen

Vorige week werd ik onverwacht opgehaald met een prachtige, lange, witte limo.
Na een kort oponthoud op de markt van Roeselare, gevolgd door een drankje in de Agora, brachten ze me naar de set van een bekende Vlaamse serie.
Ik werd gevraagd een gastrol te spelen in deze serie. Bijgevolg zal je me volgend seizoen zien schitteren naast deze BV.

Overal ter wereld wensen mensen Sas het allerbeste toe
Kijk maar op
http://elsbabbel.blogspot.com

The Passion of Christ"The Passion of Christ" van Mel Gibson is een film die bloederige scenes bevat.

De muziek is uitermate belangrijk om een sfeer te creëren. "The Passion of Christ" wordt in onderstaand fragment ondersteund door het muziekje van "Benny Hill". Bloedstollende passages worden op die manier hilarisch komisch. Ook het versneld tempo dat men overnam van Benny Hill, werkt op de lachspieren.

Bekijk het op http://lowcarbcomedy.com/html/videos/therest/passionhill.htm

Volg de reisavonturen van Marc Helsen

Marc Helsen is een journalist die eerder al de wereld rond trok en daarover het boek "De Groote Trek" schreef, een absolute aanrader.

Nu vertrekt hij terug, in opdracht van Het Nieuwsblad, naar 12 vergeten niemandslanden. Akkoord er zijn waarschijnlijk meer opwindende plaatsen in de wereld maar het doel van de reis vindt Murke prachtig.

Je kan dagelijks zijn avonturen volgen via een dagboek. Nu kan je reeds lezen over zijn voorbereidingen. Mijn Afrika-buddies zullen zeker nog het anti-malariamiddel Malarone kennen.

Bekijk het op http://www.nieuwsblad.be/GT/Index.aspx?genericId=110

Dat moet fantastisch zijn. Betaald worden om te reizen. Murke zou dat ook wel zien zitten bijv. Murke op bezoek op de meest exclusieve, luxueuse plaatsen ter wereld. Murke bekijkt op zijn eigen wijze het leven van de superrijken. Vanzelfsprekend betaalt mijn opdrachtgever alles.

donderdag, januari 19, 2006

Slang heeft hamster als vriendin !

Tiens, dit artikel doet mij spontaan denken aan mensen die ik ken :-)

http://www.hln.be/hln/cch/det/art_160403.html

Polonaise - Filmpje op het internetEen koude zondagmorgen op de markt van Roeselare. Een uitgelaten bende houdt er een polonaise.

Bekijk de film op http://video.google.com/videoplay?docid=1128919359643644461

En zeggen dat er nog zoveel filmpjes zitten in Murkes mapje "Bezwarend materiaal"

whoehahahaha (demonisch gelach van Murke)

Darth Vader leest je gedachtenDarth Vader (uit Star Wars) leest je gedachten. Neem iets in gedachten en na maximum 20 vragen zal Darth Vader je zeggen wat je in gedachten had

Daag Darth Vader uit op http://www.sithsense.com/flash.htm

And the winner is ..... Laura Lynn
De verkiezing van de West-Vlaming van het jaar was gisteren vooral een promocampagne voor "Het Hart van West-Vlaanderen". Men kan dit initiatief enkel maar toejuichen maar de overdreven pathos hoefde voor Murke niet.

De uiteindelijke verkiezing nam welgeteld 10 minuten in beslag. Geen stand-up van Wouter Deprez, geen dansje van de Paters van West-Vleteren. Nee, enkel gouverneur Breyne die een omslag opende en zei : "de West-Vlaming 2005 is Laura Lynn". Zelden zo'n wanhopige applausmeester gezien. Blijkbaar was niemand enthousiast over deze keuze.

En toen moest het ergste nog komen. Het dom blondje kwam dan ook nog eens haar hit "Ik heb je duizend maal belogen" kwelen. Murke keek opzij en zag dat Elzebubbel, met haar armen meewiegend, luidop meezong met Laura Lynn.

Elzebubbel was helemaal opgewonden na dit liedje van Laura Lynn. Dus snel deelnemen aan de receptie was de boodschap. Deze was pico bello. Murke hield het bij witte wijn en kasteelbier. Elzebubbel was Bob van dienst en hield het bij witte wijn en kasteelbier.

We genoten van het uitgebreide visbuffet en later vulden we onze maag met diverse dessertjes. Het is altijd gezellig keuvelen met Elzebubbel en Murke viel bijna achterover toen ze haar ultieme fantasie openbaarde. Elzebubbel droomt ervan om .............. (Nee, ik heb beloofd hierover te zwijgen. Elzebubbel zal dit ten gepasten tijde bekend maken op haar eigen weblog http://elsbabbel.blogspot.com )

Na overvloedig eten en drinken verlieten we de zaal. Mijn Bob(ette) was toch niet meer 100% nuchter. Voor we konden starten, moest ik Elzebubbel eerst loswrikken uit een kluwen bestaande uit veiligheidsgordel, sjakosj, vest,..... Enkel vrouwen slagen erin om zo verstrikt te geraken.

Na een trage maar veilige rit, zette Elzebubbel me thuis af. Ze zette de CD van Laura Lynn op in haar wagen en, toen ze wegreed, hoorde ik haar nog even meezingen met "Ik heb je duizend maal belogen". Elzebubbel heeft duidelijk het Palma-virus te pakken.

woensdag, januari 18, 2006

Murke is een lipstick vibrator !?Wil je weten welk sexspeeltje jij bent ? Doe dan bovenstaande test

Met dank aan "Heisse Heidi" voor de tip !

Murkes nachtmerrie
Ik zag bovenstaande foto en daaronder stond "Turkije topbestemming 2005" m.a.w. het
klootjesvolk zit massaal aan een overvol strand in Turkije te genieten (?) van hun welverdiende vakantie.

Na een dagje bakken als worstjes op een BBQ, wil het klootjesvolk natuurlijk biefstuk-frites. En als de Turkse ober hen niet snel genoeg bedient, kan het klootjesvolk hun dagelijkse sloganeske taal hanteren.

Deze foto is voor Murke een absolute nachtmerrie. Ik zou veel liever mijn vakantie doorbrengen in het Muziekbos te Ronse, ergens in de Westhoek,...... dan dat ik als een kuddedier dien te vertoeven op een overvol strand bevolkt door randdebielen.

Maar ja, zolang die kuddedieren daar zitten of concerten van Clouseau, Natalia of Frans Bauer bijwonen, heb ik er geen last van.

Elk zijn meug .....

Op zo'n moment krijgt Murke zelfs medelijden met dinsdagliefje die het klootjesvolk daarheen dient te loodsen

Met Miss Stiletto naar de verkiezing
Vanavond ga ik met Elzebubbel, alias Miss Stiletto, naar de "verkiezing van de West-Vlaming 2005". Mogelijke kanidaten zijn Cathérine Verfaillie, Laura Lynn, Francky Dury, Wouter Deprez en de Paters van West-Vleteren.

Mijn voorkeur gaat uit naar "de paters van West-Vleteren" omdat ze niet toegeven aan de commercie en enkel brouwen om in hun levensonderhoud te voorzien. Veel kaloten kunnen daar een voorbeeld aan nemen.

Miss Stiletto oefende zondag al met haar hoge hielen en dat ging redelijk goed maar soms stonden haar poezelige voetjes toch ietwat scheef (zie foto).

Maar ja, vanavond zal dit perfect lukken !

We moeten ook nog op de foto staan met 3 BV's ...... O Nee, ik vergis me ..... dit is de laatste opdracht van iemand anders :-)

Mijn eerste korte training !

Talrijke eindejaarsfeesten, overvloedig eten, sloten drank,..... het eist zijn tol. Murke voelde zich de laatste tijd dan ook een beetje lusteloos.

Er is slechts één remedie tegen lusteloosheid en dat is .... sporten.

Murke begon deze morgen dan ook om 6h00 aan een eerste kleine looptraining. Eerst loslopen, vervolgens een uitgebreide stretching. Dan volgde een zeer korte duurloop afgewisseld met wandelmomenten (uit noodzaak) en om te eindigen nog een kleine intervaloefening.

Het viel echt niet mee en ik denk dat vele Bevers zouden afzien moesten ze eens een looptraining aanvangen.

Maar na een verkwikkende douche voelt een mens zich nog eens zo goed.

Ik heb besloten een trainingsprogramma op te stellen (3 x sporten per week) en dit ook nauwgezet op te volgen

"een gezonde geest in een gezond lichaam"

dinsdag, januari 17, 2006

Verras eens een vriend of vriendin !
Ga naar de site www.boodschapzondernaam.be

Klik op "stuur een onverwacht compliment"

Klik vervolgens op "BV complimenten"

En vervolgens kan je goedgelovige vrienden of vriendinnen wijsmaken dat je bijv. bij Erik van Looy bent of bij Ann van Elsen

Ze krijgen een telefoontje van Erik Van Looy, Ann van Elsen, ....... waarin jij ook aan bod komt. Beluister de berichtjes even en breng iemand in verwarring

Leuk gevonden !

Wat kan je leren van een identiteitskaart ?De dag van vandaag is het soms moeilijk om het geslacht te bepalen van personen. Mannen laten zich ombouwen tot vrouwen, vrouwen willen eruitzien als mannen....

Voornamen worden zowel voor mannen als vrouwen gebruikt bijv. Kim, Dominique, ....

Daarom is er slechts één onfeilbare test. Vraag even de identiteitskaart

Het identificatienummer (11 cijfers) bestaat uit een eerste gedeelte van 6 cijfers (geboortedatum). Vervolgens heb je 3 cijfers. Iedereen die op dezelfde dag geboren is, krijgt een verschillend nummer. Bij mannen zal dit ALTIJD een oneven nummer zijn bijv. 045, bij vrouwen zal dit ALTIJD een even nummer zijn.

Op die manier kan je onaangename verrassingen voorkomen

En wat zeggen we nu ?

Dank U wel, "Doctor Love" Murke

LIEFDE IS ........ ervoor zorgen dat Murke niet over zijn veters struikelt.

P.S. Op http://elsbabbel.blogspot.com staat er een trucagefoto van Murke met ..... (slik) een gouden ketting

maandag, januari 16, 2006

"Naughty 40 Club" voor damesSpeciaal voor onze vrouwelijke leden, hun nieuw T-shirt zal er zo uitzien

I Like you !


Een beetje last van een maandagochtendgevoel ?

Heb je behoefte aan een complimentje, een beetje liefde ?

Wel klik dan op De Rode Knop op onderstaande link

http://clarako.com/I_Like_You.swf

Een glimlachje verschijnt spontaan op je gezicht

Murke
alias "The Love Doctor"

Het Roxane moment


KLIK OP BOVENSTAANDE FOTO'S VOOR EEN GROTERE WEERGAVE

Ik werd wakker in mijn zetel. Op de televisie was er Eurosong nl. de supersexy Roxane met het nummer "push it".

Dit bracht me direct terug naar vandaag. Even reconstrueren :
 • supersexy vampen. Vrouwen op hun verleiderlijkst incl. stiletto's, boots, sexy panty's, make-up,.....
 • witte limousine
 • polonaise op de markt
 • de dikke acrobaat van gisteren was nu busker en deed iedere hond schrikken met "woef woef"
 • veel te veel drank
 • Murke danst ?
 • Herman Brusselmans verandert de titel van zijn boek "Het mooie kotsende meisje" in "het mooie kotsende Koentje"
 • Matanza & 't mienwerkerke geven zich over aan de Griekse beginselen
 • Onze ma is ook "con brio" geslaagd voor deze tweede opdracht

Ondertussen klopt er voortdurend een mannetje met een hamertje op de binnenkant van mijn hoofd. Meneer Dafalgan brengt de oplossing.

Ik dommel terug in en droom dat ik een gouden ketting draag. Vrouwen vechten om mijn hemd open te doen en trekken borsthaartjes uit Murkes torso......... Hevig zwetend word ik wakker. Gelukkig was dit laatste maar een droom ...... stel je voor Murke met een gouden ketting !