woensdag, januari 25, 2006

Eurosong & Uitlaat van Humo















Murke heeft bepaalde vaste gewoontes.

De zondagavond is TV-avond ten huize Murke. Op zondagavond is Murke iets minder kritisch en neemt hij graag de pulp tot zich. Zo keek Murke al twee keer naar Eurosong en tot op heden heb ik nog geen enkele goede song gehoord. Zou het aan Murke liggen of .......

Het commentaar van de jury vind ik dan weer aandoenlijk. De jury is bevolkt door losers o.a. Johnny Logan (verantwoordelijk voor de vreselijkste songs ooit), Marcel van Thilt (rebel die zijn ziel verkocht heeft aan de commercie), André Vermeulen (wordt beschouwd als dé Eurosongkenner, zegt al genoeg), Yasmine (zangeresje van het 7de knoopsgat).

Tussen de optredens door mogen twee bimbo's interviews afnemen. Vanzelfsprekend werken ze voor de debielenzender DONNA "the fun, the shit". Het ruikt hier sterk naar nepotisme want die twee kiekens (zie foto) zijn de dochters van Jan Leyers.

Een andere vaste gewoonte van Murke is op dinsdag altijd eerst UITLAAT lezen in HUMO en onderstaand bericht in UITLAAT deed Murke dan ook glimlachen. Murke gaat volledig akkoord met deze uitspraak

LEYERS

Jan Leyers heeft in zijn leven dus niet alleen irritante liedjes gemaakt

2 opmerkingen:

Elsbabbel zei

volledig akkoord
die meisjes moeten beschermd worden tegen zichzelf !

Anoniem zei

Johnny Logan is voor mij 'nostalgie van de bovenste plank' waar ik het nog altijd warm van krijg... 'what's another year..' prachtig gewoon.