maandag, maart 13, 2006

zeven rovers


















Het was nacht, een zéér donkere nacht, zeven rovers zaten rond het kampvuur en plots ... sprong de roverkapitein recht en hij vertelde : Het was nacht, een zéér donkere nacht, zeven rovers zaten rond het kampvuur en plots ... sprong de roverkapitein recht en hij vertelde : Het was nacht, een zéér donkere nacht, zeven rovers zaten rond het kampvuur en plots ... sprong de roverkapitein recht en hij vertelde : Het was nacht, een zéér donkere nacht, zeven rovers zaten rond het kampvuur en plots ... sprong de roverkapitein recht en hij vertelde : Het was nacht, een zéér donkere nacht, zeven rovers zaten rond het kampvuur en plots ... sprong de roverkapitein recht en hij vertelde : Het was nacht, een zéér donkere nacht, zeven rovers zaten rond het kampvuur en plots ... sprong de roverkapitein recht en hij vertelde : Het was nacht, een zéér donkere nacht, zeven rovers zaten rond het kampvuur en plots ... sprong de roverkapitein recht en hij vertelde : Het was nacht, een zéér donkere nacht, zeven rovers zaten rond het kampvuur en plots ... sprong de roverkapitein recht en hij vertelde : Het was nacht, een zéér donkere nacht, zeven rovers zaten rond het kampvuur en plots ... sprong de roverkapitein recht en hij vertelde : Het was nacht, een zéér donkere nacht, zeven rovers zaten rond het kampvuur en plots ... sprong de roverkapitein recht en hij vertelde : Het was nacht, een zéér donkere nacht, zeven rovers zaten rond het kampvuur en plots ... sprong de roverkapitein recht en hij vertelde ... (wordt vervolgd)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Er was eens een beer op wandel en ziet plots een dier. Dag dier zegt beer. Dag beer ik ben beer beer zei het dier. Ha zei beer tegen beer beer, heb je zin om mee te wandelen beer beer. Maar natuurlijk zei beer beer tegen beer, en ze vertrokken.
Plots zien ze een dier en zegt beer tegen beer beer, ken jij dit dier beer beer. neen beer , laten we het eens vragen zei beer beer. Dag dier zeiden beer en beer beer. Hallo zei het dier ik ben beer beer beer. o wat leuk zeiden beer en beer beer tegen beer beer beer.
Heb je zin om met ons mee te wandelen zei beer tegen beer beer beer. Natuurlijk zei beer beer beer tegen beer en beer beer en ze vertokken.
Plots zien ze een dier en zegt beer tegen beer beer en beer beer beer, kennen jullie dit dier beer beer en beer beer beer. neen beer , laten we het eens vragen zei beer beer. Dag dier zeiden beer en beer beer en beer beer beer. Hallo zei het dier ik ben beer beer beer beer. o wat leuk zeiden beer en beer beer en beer beer beer tegen beer beer beer beer. Heb je zin om met ons mee te wandelen zei beer tegen beer beer beer beer. Natuurlijk zei beer beer beer beer tegen beer en beer beer en beer beer beer en ze vertokken...
't mienwerkerke

Elsbabbel zei

te lang op cafe gezeten ?

Anoniem zei

Als ge twijfelt of ge al te lang op 't café zit, moet ge dit maar eens proberen uit te spreken:
Er was eens een meisje, dat heette Barbara. Barbara had een groentenwinkel en verkocht rabarber. Daarom noemden alle mensen het meisje: RabarberBarbara. Later begon Barbara een café met een bar. Op het raam stond RabarberBarbarabar. Daar kwamen wilde mannen op bezoek, echte barbaren: de RabarberBarbarabarbarbaren. O, wat hadden die mannen lange baarden! Die baarden noemden ze: RabarberBarbarabarbarbarenbaarden. En de barbier die die lange baarden moest knippen was de: RabarberBarbarabarbarbarenbaardenbarbier .

Anoniem zei

Eindigt inderdaad ook op bier. Dinsdaglief