dinsdag, maart 21, 2006

Murkes horoscoop
























Bekijk ook even jullie horoscoop

http://www.mandala.be/leeuw.htm

Voor de leeuwen schrijft met het onderstaande :

Omdat je best wel een opschepper bent en meer dan een beetje hou je ervan in het middelpunt van de belangstelling te staan ! Anderen hebben daar meestal weinig op tegen want zij genieten van jouw oprechte warmte en genegenheid.

Vol geestdrift en wilskracht, bij tijden ook trots en verwaand, wil je je eigen zin doen. Je bent echter behoorlijk eerlijk en het respekt van de anderen is belangrijk voor jou.

Je kompromitteert jezelf nooit en je kunt je vastbijten in een doel met vasthoudendheid en toewijding.

Je koninklijke houding brengt je in posities waar leiderschap en autoriteit van belang zijn. Pas ervoor op dat je niet stijfhoofdig, dominerend of neerbuigend doet want dan verlies je de goodwill en de bewondering die je geniet.

Omdat je uitgesproken theatraal bent, leef je je leven op grote schaal, waar en wanneer dat maar enigszins mogelijk is. Je kracht en energie bezielen degenen die met jou in kontakt komen.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

't zal wel waar zijn zeker.

Steenbok


Omdat je uitgesproken ernstig en rijp bent, ben je in staat verantwoordelijkheden te dragen en dat wil je ook best. Anderen achten het vanzelfsprekend dat jij je plicht doet.

Je hebt de neiging boos te worden als mensen beloond worden terwijl ze niet half zo hard gewerkt hebben als jij. Je bent van nature doelgericht en prestatiegericht -je bent een harde werker en terecht trots op de tastbare resultaten van je inspanningen.

Je hebt het vermogen een "tunnel" rondom jou op te bouwen -hierdoor is het mogelijk je af te sluiten voor zaken van buitenaf die je anders zouden kunnen afleiden, en je kompleet te koncentreren op je taak. Daarom ben je de ideale persoon om een projekt te leiden en er praktisch en efficiƫnt mee om te gaan.

Je bent geen snelle werker, maar wel zeer degelijk.

Je bent bekend om je doorzettingsvermogen, vasthoudendheid en onvermoeibaarheid bij het nastreven van je doel

't mienwerkerke

Elsbabbel zei

Opgehokt onder ram.
Aan jullie om te oordelen.

Van nature ben je zeer energiek en geestdriftig. Je bent trots en onafhankelijk -jij moet de eerste zijn bij alles wat je doet en je houdt ervan risiko's te nemen. Jij bent degene die erin vliegt wanneer anderen hun angst nog moeten overwinnen.

Behoorlijk briljant bij het opstarten van nieuwe projekten, ben je verschrikkelijk als het aankomt op het afmaken daarvan.

Je bent een enthousiast leider maar je hebt de neiging weigerachtig te worden wanneer je iemand moet volgen. Vaak laait je woede snel en hoog op, maar even vaak ebt ze net zo snel weer weg en dan heb je later spijt over de dingen die je zei toen je kwaad was.

Bij je beste eigenschappen horen dat je eenvoudig-en-direkt en bot-en-eerlijk bent -pas op dat je andermans gevoelens niet kwetst.

Je behoefte om kost wat kost kompetitief op te treden, kan de tegenwerking van anderen oproepen; maar zolang je je gewoonlijk zonnige humeur kunt blijven behouden, hoeft dit geen al te groot probleem voor jou te zijn.