vrijdag, juni 24, 2005

Hugo en Willie ?

De internetpolitie bezorgde me onderstaande tekst. Afkomstig van onze geliefde schooldirecteur en terug te vinden op de site van Peer www.brbf.be

Klik op gastenboek en ga naar maandag 20 juni om 21h21 (zelfs op zo'n laat uur zit de schooldirecteur nog te werken op zijn bureau, nou ja,... werken. Het leven van een directeur kan lastig zijn)


Ik las de laatste boodschappen van het gastenboek en, mensen, eerlijk, ik erger mij ! Vorig jaar schreef ik een boodschap (zie: Hugo, vrijdag 23 juli 2004) en ik moet zeggen: wat ik toén schreef, geldt volgens mij nog steeds!Wat jullie ook schrijven: IK KOM !!!!!Lees eens "grondig" wie er komt, dan hoeft niet gezeurd over wie er niét komt.Verder hoop (en verwacht ik) dat Willie Mc Roy ook komt, want die deelde mijn mening en ik zou graag eens klinken met hem (jammer dat Willie geen vrouw is, of toch????)Willie: draag een naambordje op je borst, zodat ik je herken, zelfs als je geen vrouw bent: we gaan er één (of misschien zelfs méér) op drinken !Allee allemaal, jullie negatieve kritieken zijn jullie allemaal vergeven en tot in Peer ! (maar denk toch nog even na!)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Volgens mij gaat het hier niet om
Willie, maar eerder om een vrouw met een naam die goed op Willie lijkt en zorgt dat den Hugo's zijnen wilie omhoogkrijgt.

Anoniem zei

een vrouw met een gave ? Alhoewel ik denk dat de willie van hugo zijn beste tijd gehad heeft

Anoniem zei

Pas op hee!
Ik heb den Hugo leren kennen, en je zou nog verschieten, moest ik uit de biecht klappen!!!!

Anoniem zei

Voilà mannekes (en vrouwkes): ziedaar iemand die opkomt voor mij !!!!!
Dat doet mij nu eens deugd zie !
Verdere commentaar is overbodig hee ?!

Anoniem zei

ocharme...