dinsdag, juni 07, 2005

Het verdedigen van de Schwung kleuren

Zopas terug van de algemene kwis in the "Irish Tunes". Zo'n 25 duo's waren aanwezig en Elzebubbel & Murke hadden zich ingeschreven onder de naam 'Schwung'

Het was een ideale kwis voor tijdens de week, de kwismaster gaf zelfs een dankwoordje t.o.v. de mensen van Schwung (sympathiek). Verder kwam er een muziekfragment aan bod van Saxon en Manfred Mann, ook leuk meegenomen.

Elzebubbel verbaasde me toen ze wist wat het titelnummer was van de Noorse winnaars op het Eurosongfestival in 1995. Het was .................................................................... Nocturne. Geef toe, enkel mensen met rare kronkels in hun brains weten dit (kortom vrouwen).

Ik hoor jullie al denken, hoe hebben jullie het er vanaf gebracht m.a.w. hebben jullie de naam "Schwung" eer aan gedaan. Wel we kunnen jullie geruststellen, bij onze eerste deelname werden we verdienstelijk 5de op 25, wat toch mooi is, ................ of niet ?

Het kettingverhaal "het overkwam Murke" is tevens een succes, aarzel niet om verder te bouwen aan het verhaal. 'manteau' en 'de bezige bij' zijn al geinteresseerd om het verhaal in boekvorm uit te brengen

Geen opmerkingen: