dinsdag, augustus 08, 2006

Madness, Madness,... they call it Madness !!
























Om 17h00 pikte ik Elsbabbel, Reus en Tetje op.

We besloten eerst iets te eten en uiteindelijk belandden we in "De Gouden Schoen" waar Kim Gevaert opdiende. Ze vertrouwde ons toe dat ze niet kon leven van haar 100 m. en 200 m. en dat ze hier op maandag en dinsdag iets extras bijverdiende. Ze wou nog meer vertellen maar toen sprak de reus haar aan met "Wijveke,..." en ja, weg was ze. En ik moet zeggen dat haar startsnelheid fenomenaal was.

Allen kozen we voor een verschillende visschotel en onze oenologe, Elsbabbel, koos een heerlijke Chileense wijn die perfect paste bij de maaltijd. Reus, Tetje & Murke prezen de wijnkeuze van Elsbabbel..... wat heeft die vrouw verborgen talenten :-)

En dan naar de Lokerse Feesten (www.lokersefeesten.be). Eerst kwam ik samen met Elsbabbel even tot rust in de gezellige backstageruimte. Dan zochten we reus & tetje op. We hadden afgesproken aan de champagnebar maar nee, ze bevonden zich aan de andere kant van het terrein in de Ricard bar.

We genoten van het passerende volkje, de Stellaatjes..... alleen dat gekweel van die Koen Buyse van Zornik stoorde een beetje..... wat kan die vent zagen.

Na een tijdje zochten Elsbabbel en Murke terug de backstageruimte op. Om deze ruimte te bereiken diende je onder het podium te wandelen......toffe ervaring

Plots zagen we Suggs & Co richting podium gaan. Tijd voor ons om frontstage post te vatten... we trotseerden de harde bastonen en genoten uitermate van Madness. One step beyond, our house, baggy trousers, nightboat to cairo,.... alle hits passeerden de revue. Ook brachten ze een nummer van de, dit jaar overleden, Desmond Dekker....kippevel of is het kippenvel

Murke en Elsbabbel dansten onophoudelijk en nee, zowel het rode als blauwe kruis, dienden niet tussen te komen (zie 'comments' vorige post). Na anderhalf uur gloeiden we beiden van het vele dansen.

Uitermate tevreden verlieten we de Lokerse Feesten... een zeer gezellig festival

Kijk ook op Elsbabbel voor haar verslag http://elsbabbel.blogspot.com

Madness, Madness,..... they call it Madness !!

1 opmerking:

Elsbabbel zei

Murke,
't Is kippenvel !
Haha ! Nog één van mijn talenten !