woensdag, augustus 16, 2006

foto KSA - Likkepot

















Dit weekend was er een reünie van oud KSA-leiders. De Keniaan en Murke waren daar ook toevallig. Wij trokken ons in het verleden nooit iets aan van uniformen, de K van Katholiek, gezag,.... dit was voer voor mensen zonder fantasie.

Vreemd genoeg was er van de oude garde niemand uitgenodigd. Had men Marc Depla, Marc Cappelle,.... aangesproken en hen overtuigd dan was er misschien 50 man meer geweest en reken maar dat er pinten zouden verzet zijn. Deze lichting was absoluut niet katholiek. Wij waren absoluut niet gediend met inmening van wereldvreemde priests en de kerk. Maar amuseerden we ons ? Absoluut ! en we luisterden naar wat onze leiders zeiden.

Op de foto blijken wij nu ook weer de buitenbeentjes want er staan er maar drie op met een glas in de hand inderdaad de Keniaan, vrei goe Marc & Murke

Met dank aan onze spion binnen Roularta voor de foto

1 opmerking:

Anoniem zei

Ahoi murke,
Ge spreekt daar van Marc Depla e.a. Wel deze reunie was enkel voor mensen die als leider de likkepot meegemaakt hadden. Maar we hebben daar inderdaad veel reacties op gekregen en daarvoor geen paniek, in het begin van ons volgend werkjaar (eind september 2008) bestaat ksa bebo 75 jaar en dat zal ook niet ongezien voorbijgaan.

saluut,
christophe (misschien)aka zwien