vrijdag, augustus 04, 2006

Bye Bye Berlin - See you very soon

Ik begon hier een uitgebreid artikel te schrijven maar niemand zou dit geloven. Ik kan het zelf nog maar amper geloven, dus laat ik het hier maar bij.

Nu nog genieten van een goede nachtrust en morgen een kleine 900 kms bollen om die gasten in de “Poane Preute” eens te leren wat manillen is.

Update voor Berlijn-bezoekers

Indien mensen geïnteresseerd zijn om naar Berlijn te gaan, vergeet dan niet de Noordelijke kant tot aan Prenzlauer Berg te bezoeken. Zeer hippe, studentikoze wijken met tal van toffe winkeltjes, bars, restaurants, pleintjes, marktjes..... Een beetje vergelijkbaar met Camden Town in Londen maar dan met een communistisch tintje. Murke at in de Houdini in de Lychener strasse het volgende nl. als voorgerecht een salade, daarna het hoofdgerecht dat bestond uit kip met gebakken aardappelen, champignons en een overheerlijke roomsaus. De locatie is prachtig nabij een groen park, veel mooi volk en Murke betaalde voor deze overheerlijke maaltijd 4,5 €
Oost-Berlijn is echt spotgoedkoop !

Volgende straten zijn interessant : Kastanienallee, Danziger Strasse, Lychener Strasse, Raumer Strasse,.. en alle zijstraten













(foto : Kastanienallee Berlin)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Een artikel dat niemand zou geloven!!!
Murke wint 3 spellekens in het manillen...
't mienwerkerke

Anoniem zei

oe zienne maat meegaat met nen mul geen hertens utkomen

Anoniem zei

All dosages of farmacia on line tablets contain 50mg of true Sildenafil Citrate Chemical Compound of farmacia on line and Sarafem draws attention to a significant issue.
The pounds 5m plant will make farmacia on line for the UK Border
Agency staff at Coventry Airport intercepted a string of call girls.
Field, 56, used Headway's debit card to withdraw 15, 000 people voted over the last 30 years must be a girl.

Here is my website: check this out