zaterdag, februari 25, 2006

Anderlecht















Murke heeft van jongsaf aan een voorliefde voor Anderlecht. Bij Anderlecht speelden / spelen de meest technische spelers o.a. Lozano, Nilis, Rensenbrink, Hendrik Anderson, Wilhelmson, Coeck, Scifo, Brylle, Vercauteren, Zetterberg,..... Anderlecht is synoniem voor technisch hoogstaand voetbal.

Murke heeft nooit kunnen begrijpen dat iemand supporter is van Brugge. Daar spelen enkel boerepaarden en lopers. Een spelers als Vanderelst kreeg de bijnaam "stofzuiger". Dat zegt al voldoende zeker ! Heb je ooit al eens een stofzuiger zien voetballen.

Murke was gisteren in Schiervelde alwaar SV Roeselare Anderlecht ontving.

Het werd meteen duidelijk dat Dennis Van Wijck speculeerde op een 0 - 0. Een zeer defensief ingesteld Roeselare en op een goede manier de buitenspel hanterend. Roeselare kreeg in 90 mins. dan ook geen enkele kans.

Er was een groot klasseverschil tussen Anderlecht en Roeselare. Dit uitte zich in snelheid en precisie van balcirculatie, technisch vermogen van de spelers. En waar vroeger bij Anderlecht soms de motivatie ontbrak, verheugde het Murke om te zien dat ze zich gedurende 90 minuten volledig gaven. En dat was ook nodig want Roeselare verdedigde stug.

Uiteindelijk won Anderlecht oververdiend en Murke weet nu al dat ze dit jaar kampioen worden

Iemand wedden voor 5 € ?

1 opmerking:

Anoniem zei

k'wist nie da senormurke ook nog een voetbalkenner was, t'komt nogal goed.
rel uit de