dinsdag, augustus 30, 2005

Een doodgewone dag ten huize Murke (5)
















(lees eerst voorafgaande afleveringen)

en Sergio kwam binnen in de "Preute". Murke vond Sergio niets meer dan een opgeblazen mol, een non-talent met het verstand van een sprinkhaan, wat de sprinkhaan misschien als een belediging zou kunnen opvatten.

"Yeah, Sergio is in the house" riep deze loser waarbij hij prompt de micro overnam van de opperbustel. Van het verschot of uit gewoonte sloeg de bassist een verkeerde snaar aan. Sergio zong het nummer "Everybody needs somebody" maar de bustels speelden nu voor de 42ste keer "hete teven in mei". Qua kakafonie kon dat wel tellen.

Murke vond het tijd om in te grijpen want de geblondeerde hormonenbol verpestte zijn avond. Murke ging naar Sergio en zei pastoorsgewijs :

"Dag Sergio, welke goeie wind waait je hierheen"
"Wel, 'k heb gehoord dat Joke Van de Velde aanpapt met één van de aanwezigen hier en ik kom zijn gezicht even verbouwen want Joke is van mij"
"Zo zo Sergio, en weet je ook wie het is ?"
"Nee nee, maar dat kom ik wel snel te weten"

(ondertussen sloeg de drumbustel zijn trommeltje bijna kapot, zo luid speelde hij nu)

"Sergio, ik zal je helpen. Het is die drummer daar die een affaire heeft met Joke"

Waarop Sergio een salto maakte en de drummer daar een muilpeer van jewelste gaf en zijn drumstokken doormidden brak. Dat had Murke toch weer goed geregeld

Via het achterpoortje verliet ik de "poane preute"

(wordt vervolgd)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Onlangs vernomen dat "Kakofonie"
het juiste woord is voor wanklank.

Van tussen de patatten,
Snake.

de bevers zei

Met rode wangen verontschuldigt Murke zich. Zoals Murke kanidaat schrijft ipv kandidaat, schrijft Murke ook kakafonie ipv kakofonie. En ook dat lijkt hem logisch maar ja ...

Wat zou Murke doen zonder het taaladvies van Snake