zaterdag, september 24, 2005

Natalia ?





















Onze detective in Schiervelde liet me weten dat 't mienwerkerke en zijn deerne gisteren op de eerste rij zaten tijdens het concert van Natalia in Roeselare.

Schiervelde was vooral bevolkt door vrouwen. Dezelfde klote-exemplaren die je ook aantreft tijdens de concerten van Clouseau, Marco Borsato en die je ook aantreft wanneer de Chippendales optreden. Verder waren er qua mannen enkel coiffeurs en andere janetten aanwezig.

Onze detective sprak 't mienwerkerke hierover aan en hij werd bloedrood. Hij stamelde : "Ik heb gratis kaarten" en een beetje later zei hij "we zijn 16 jaar getrouwd en dit is een cadeau voor mijn vrouw".

Maar ons detective zag 't mienwerkerke enthousiast meezingen met de nummers van Natalia. Wat zal het volgende stadium zijn : kabouter Plop ?, K3 ?, Frans Bauer ?

En dan in Graspop maar de stoere hardrocker uithangen.

Maatregelen dringen zich op. Een gepaste boetedoening is hier wel op zijn plaats.

Ideeën ?????

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Op 5 november door Bolles micro een nummer van die madam ten gehore brengen!

Anoniem zei

mienwerkerke out zich. In plaats van Graspop moet hij volgend jaar naar "Tien om te zien"

Anoniem zei

Dit was waarschijnlijk een van zijn pogingen om BV te worden. 't Mienwerkerke probeerde backstage te geraken, maar werd tegengehouden door de security met de woorden "Geen janetten backstage." Daarbij was weer een van zijn pogingen om BV te worden in de grond geboord. Hij ging dan maar troost zoeken bij Eric in de cafetaria van de sporthal.