maandag, september 20, 2004

Murke speelt mee in "Escape from Zircon"

Zopas mijn laatste ontbijtje genoten in Chicago, bestaande uit scrambled eggs, hash browns en lekkere kleine worstjes. Ik heb nu nog een 5-tal uur in Chicago want om 17h40 vertrekt mijn vlucht uit Chicago naar Brussel waar ik dinsdag land na een vlucht van 9h00.

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. Ik heb eindelijk mijn filmrol te pakken. Ik speel een belangrijke rol (geen hoofdrol) in "Escape from Zircon", een bloedstollende thriller die eind februari 2005 uitkomt in Europa. Ikzelf speel een boosaardige spion die werkt in dienst van Mr. Evil himself, Dr. Zircon. Contractueel mag ik echter niets meer verklappen van de film.

Maar je kan reeds de trailer zien van de film "Escape from Zircon" waarin ik ook te zien ben. In het begin van de trailer kan je me zien als de spion die GSM't aan de zijkant van het terras in Parijs. Ik draag een bruine overjas, zwarte hoed en zonnebril. Je ziet me bellen en ook de hoofdactrice aanwijzen. En wie is de hoofdactrice, inderdaad Luisa (Luciano's dochter)

Je kan de trailer bekijken op www.escapefromzircon.org Tik vervolgens group number 4211 in en je kan mijn filmdebuut bekijken.

Gisterenavond ben ik dan reeds gecontacteerd door belangrijke personen in Hollywood die staan te springen om mij een hoofdrol te geven. Dus Hollywood, here I come

Zo, dat was het einde van de "avonturen van Murke in Alaska". Hopelijk hebben jullie ervan genoten.

Murke

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Frank,

Welkom thuis, het afkikken kan beginnen.
Natuurlijk zit ik nu vol ongeduld te wachten op de foto's van de plaatselijke natuur.
Na het boek "De avonturen van Murke in Alaska" zijn ze blijkbaar al bezig met de film. Heb de trailer eens bekenen, en ja, pure porno.
Op naar het volgense avontuur "Murke in...."

Mile 625

Anoniem zei

Jup Meur !
Welcom' 'ome,lad.
Ge meugt were westvlams klappn. Ze goan u were
verstoan.
En oaj nen director's cut gift van u reize, lat iet
weetn hee.
Tedju, wa goak nu were doene binst min euren...
Hubert.

Anoniem zei

Hei Muurke,

Welkom thuis !
Uw gezondheidskuur is voorbij...één keer met de moaten an den toag en 't is ol noa de wuppe : de kuiten zullen direct verschrompelen, de lever zal weer in overdrive geraken, de asthma-aanvallen worden ontelbaar, troebel zicht, zeker kop,...enfin...the usual stuff... ge zult het nog wel niet verleerd zijn...en zij ook niet !
els

Anoniem zei

Gelezen EN onthouden dat je een kandidaat zoekt om terug te gaan naar Alaska ? Bij deze ... Heb genoten van je avonturen. Ondertussen is je gezondheidskuur verzekers al naar de knoppen na een avond-in-België-aan-de-toog-hangen. Hilde

Anoniem zei

find nice special blog -

[url=http://trailfire.com/tramadol] tramadol 200 mg [/url]

http://trailfire.com/tramadol
[url=http://trailfire.com/tramadol] online pharmacy tramadol [/url]

Anoniem zei

get to know nice special blog -

[url=http://www.young-dro.com/profiles/blogs/buy-cheap-ambien-ambien-cr] ambien dangers [/url]

http://www.young-dro.com/profiles/blogs/buy-cheap-ambien-ambien-cr
[url=http://www.young-dro.com/profiles/blogs/buy-cheap-ambien-ambien-cr] danger ambien [/url]