zondag, november 06, 2011

Zaterdagavond : cocktails, wijn en parilla

Salta mag dan devoot zijn. De uitgangsbuurt in Calle Balcarce is dat allerminst. De duivel en de engelen leven in harmonie naast elkaar in Salta. Je mag eens raden waar mijn voorkeur naar toe gaat :-)

Balcarce barst van clubs, bars en uitstekende restaurants. Eerst een cocktail en dan naar La Lenita, een restaurant waar ik in 2006 al zeer lekker at.




We kozen voor parilla 'La Lenita', een vleesschotel waar de anatomie van meerdere beesten werd tentoongesteld, inclusief de ingewanden.



Daarbij kozen we een rode Cafayate wijn 'con cuerpo' nl. een Laborum 2005 van bodega el porvenir uit Cafayate. Een exclusieve wijn waar slechts 16.000 flessen van zijn.



Voor dit vlees-en wijnfestijn betaalden we in totaal voor 2 personen 300 peso (50 Euro)

En nu onze huurauto ophalen bij Hertz en we trekken noordwaarts naar Tilcara

2 opmerkingen:

Jan zei

ah, Tilcara! Ook zo mooi! Ben je er vroeger al geweest? Wel verraderlijk weer in die streken: 's voormiddags zonnebrand in Humahuaca, 's namiddags bitterkoude wind in Purmamarca... Een gewaarschuwd man...
Waar verblijven jullie in Tilcara? Wij destijds in Posada de Luz, eenvoudig maar 't had wel charme. 't amusement nog, ik volg het op de voet! :-)

http://twisindezak.com/ zei

Murke, je doet ons watertanden...groeten aan de kip...
Twist.