woensdag, april 01, 2009

Heb je 1 aprilgrappen gehoord of gezien



Vandaag 1 april of verzenderkesdag. Dus wees maar op je hoede want voor je het weet hebben ze je bij je neus. Diegene die Murke vandaag kan foppen, krijgt 3 pintjes bij de reus.

Heb je 1 aprilgrappen gelezen, gehoord, plaats ze dan maar in 'comments'

Ben je in het verleden eens goed gefopt, laat het ook maar weten in 'comments'

Toen Murke deze morgen op de site van het Belang van Limburg las dat Studio Brussel voor één dag Studio Hasselt werd, moest hij eens goed lachen. Maar in de wagen was het inderdaad Studio Hasselt.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

matanza zit op uw vrouw!!!

Anoniem zei

FLF ontvoert Freddy Maertens !!

Net na de eerste rit in de Driedaagse van De Panne werd ex-wielerkampioen Freddy Maertens ontvoerd door een onbekende actiegroep die zichzelf het Freddy Liberation Front (FLF) noemt. Eerst dachten we dat het om een grap ging. Maar toen Maertens’ wagen effectief aan de kant van de weg werd gevonden door zijn schoonzoon, bleek meer aan de hand.

Naar verluidt werd Maertens, toen hij te Sint-Blasius-Boekel even uit zijn wagen stapte om in de berm aan een natuurlijke behoefte te voldoen, door twee mannen aangesproken. In zijn weerloze toestand kon hij nauwelijks reageren toen het tweetal hem in een klaarstaande bestelwagen sleurde.

Het Centrum Ronde van Vlaanderen (CRVV), waar Maertens is tewerkgesteld, kreeg daarnet een warrig telefoontje van iemand die sprak in naam van het FLF. Dit blijkt een kleine groep van rabiate wielersupporters te zijn, die het nog steeds niet pikken 'dat Freddy Maertens in 1977onrechtmatig de zege in de Ronde van Vlaanderen werd ontnomen.'

In de Ronde van dat jaar werd een superieure Maertens in de spurt geklopt door Roger De Vlaeminck, nadat hij laatstgenoemde zeventig kilometer lang op sleeptouw had genomen. De jury had Maertens onderweg eerst gezegd dat hij zou gedeklasseerd worden wegens een verboden fietswissel op de Koppenberg, een wissel 'waar de helft van het peloton zich toen had aan bezondigd', aldus het FLF. Omdat Maertens in de finale zo sterk reed, kwam de jury hem vijf kilometer voor de streep melden, 'dat hij toch mocht meespurten voor de overwinning'. Maar door het uitputtende locomotiefwerk was de pijp van Maertens toen al lang uit.

Het FLF eist nu van de Ronde-organisatoren dat ze komende zondag formeel Freddy Maertens uitnodigen om op de hoogste trede van het podium in Meerbeke te komen plaatsnemen om het onrecht van 1977 te herstellen. Dat het FLF, na een jarenlang ondergronds bestaan, 32 jaar na de feiten weer aan de oppervlakte verschijnt, is niet toevallig. In 1977 behaalde Freddy Maertens 31 profoverwinningen, waar het er volgens het FLF dus 32 hadden moeten zijn.

Het CRVV is zeer bezorgd over de zaak en heeft voorgesteld te bemiddelen tussen het FLF en de Ronde-organisatie. Het CRVV wil het FLF tot rede brengen door een petitie-actie te organiseren, waarbij zoveel mogelijk handtekeningen worden verzameld ten voordele van het eerherstel van Freddy Maertens. De petitie kan vanaf morgen ondertekend worden in het Centrum Ronde van Vlaanderen, Markt 43 in Oudenaarde. Als op woensdagavond (morgen) om 18u 1977 handtekeningen zijn verzameld, is het FLF bereid Freddy vrij te laten. Om de actie op gang te brengen biedt het CRVV iedere rechtgeaarde en goedgelovige wielersupporter die de petitie komt tekenen, een koffie aan.


Dit staat in Het Nieuwsblad

Matanza

LUC zei

'k heb vandaag mijn baas achter zachte Floppy discs gezonden. Hij heeft er niks van gezegd als hij terugkwam , maar wel een boze blik geworpen.

Anoniem zei

schat,
kom aub dringend naar huis
Matanza zit nog steeds op mij
kip