donderdag, april 02, 2009

Een apertief met Rodenbach Grand Cru



Met het wooie meer in het vooruitzicht is onderstaande bieraperitief een meer dan waardig alternatief voor de vele aperitieven op basis van sterke dranken zoals rum, gin,...

Voor deze aperitief kan je een bolglas nemen (Rodenbach Grand Cru glas) maar Murke verkiest een champagneglas.

- Vul je champagneglas met 1/4 Picon
- Vul het glas aan met Rodenbach Grand Cru
- Voeg er een scheutje Creme de Cassis aan toe
- even roeren met een roerstokje en .....mmmmhhhhh


Naargelang je eigen smaak kan je de hoeveelheden Picon en Cassis lichtjes aanpassen

Vanavond herbergen we twee daklozen, zijnde Matanza en de kalkoenenpakster. Murke hoopt dat het mooi weer blijft want er staat BBQ op het programma. En als aperitief schotelen we hen deze heerlijke bieraperitief voor

1 opmerking:

't mienwerkerke zei

Das lekker en ik kan het weten.