maandag, april 13, 2009

L'homme seul avec ses pensées

Op paasmaandag even met Kip onze kuitspieren getest via één uurtje fietsen. We voelden geen pijn meer maar waar mijn spierscheur was, zat er een bobbel en dit voelde hard aan.

Deze morgen informeerde Kip even in de kliniek en blijkbaar is dit normaal. Deze bobbel blijft er voor altijd. Maar dit deed geen pijn dus besloot ik een rit te maken van 70 kms.

Ik maakte gebruik van het fietsknooppuntennetwerk en genoot met volle teugen van de rit langs mooie en minder mooie plaatsjes in West-Vlaanderen. Als je alleen fietst, laat je je gedachten de vrije loop. Tal van ideeën komen in je op, je denkt na over diverse zaken o.a. wat wil je zeker nog doen in je leven, wat wil je niet meer doen in je leven,... L'homme seul avec ses pensées.

Wensen jullie deze rit ook eens te fietsen, start dan aan het wielermuseum en volg onderstaande knooppunten


77 - 78 - 26 - 25 - 24 - 55 - 54 - 23 - 22 - 21 - 20 - 19 - 18 - 17 - 32 - 15 - 51 - 53 - 16 - 40 - 39 - 34 - 27 - 14 - 42 - 43 - 44 - 46 - 45 - 38 - 37 (De Ruiter)

Tip voor onderweg

Murke stopte onderweg (tussen punt 16 en 40) in Bavikhove voor een middagmaal. Murke genoot van de dagmenu in de prachtige tuin van De Dobbel Rose in Bavikhove. Murke kreeg als voorgerecht een heerlijke salade met zalm en als hoofdgerecht kangoeroefilet met kroketjes en diverse heerlijk gepresenteerde groentjes. Voor dit zeer lekkere maal vroeg de Australische gastvrouw slechts 11 €. Combineer dit met de prachtige tuin inclusief vijver met zwanen en eenden, de huiskat Max en het zeer vriendelijke onthaal ... wel dit is een absolute aanrader

De laatste 20 kilometers waren een marteling. Niet omwille van de kuitspier maar omwille van het feit dat de conditie nog niet optimaal is... een rit naar Adinkerke zit er voorlopig nog niet in

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtig toch hé, die knooppuntroutes, ken je deze site?

http://www.fietsnet.be/routeplanner/default.aspx

Prima routeplanner...hopelijk krijg ik deze week bericht dat m'n fiets binnen is...zit reeds 5 weken zonder.

de bevers zei

Yep, Ik ken deze site. Inderdaad schitterend systeem

't mienwerkerke zei

Deze site www.routeyou.com/home.nl is ook zeer goed om zelf een ritje uit te stippelen. Maak wel eerst uw keuze tussen fiets of motor en mooiste route.