donderdag, november 20, 2008

Murke en Kip in een gay-saloon

Eén van de goedkoopste manieren om in San Francisco te overnachten is via Only in San Francisco

Hotels zijn duur in San Francisco maar Murke is erin geslaagd om voor ongeveer 100 $ per nacht een suite te verkrijgen met zicht op San Francisco (super king bed, bureau, living, superbadkamer met jacuzzi, keuken, espressomachine met koffie, ....)

We hebben al diverse miles te voet afgelegd in San Francisco en de eerste indruk is er één van whaawh. San Francisco rocks !

's avonds hebben we San Francisco verkend en Kip vond 'het gat in de muur'. We passeerden een donkere saloon met obscure figuren voor de deur. We besloten toch binnen te gaan want we hoorden "Fire" van Arthur Brown. Wat was dat ? The Hole in the Wall was één van de mooiste saloons/pubs die we ooit bezochten. Alles in het teken van psychedelica. De barman Gary was goedlachs en leek op Billy Gibbons van ZZ Top






Na een biertje leerde ik de Kip een shot tequila drinken (inclusief zout en limoen). De Kip had er duidelijk zin in. Even rondgekeken en enkel mannen in de saloon. Mannen met neusringen, tattoos, ontbloot bovenlijf, leder,... ja, dit was een gay-saloon maar wat voor één. Uitstekende psychedelische muziek, prachtige inrichting (je kon er uren rondkijken) en ruige maar uiterst sympathieke aanwezigen.

We besloten verder te wandelen in Folsom Street en zagen een prachtige wijnbar "Terroir". We genoten er van een uitstekend glas witte wijn



Biertjes, tequila en wijn ... ons maagje begon te knorren en we passeerden aan Rocco's. Een gezellig, Italiaans restaurant waar we een heerlijke forel verorberden. Zoals in veel restaurants in de VS werd hier ook rijkelijk veel look gebruikt but we love it.



Het is hier nu 3h30 in de morgen en Murke is klaarwakker en Kip zit te lezen in bed. Dus een beetje bloggen, een espresso drinken en dan in de vroegte terug San Francisco verkennen.

Deze keer dompelen we ons onder is de hippiesfeer van weleer in Haight Ashbury. Bezoek hier de schitterende website - Trip here to enter

Klik ook even op de letter I van de homepage. Als dat maar goed afloopt :-)

Love and Peace to you all

3 opmerkingen:

Anoniem zei

heel leuk om te horen dat alles goed gaat.Carpe diem had ik je gezegd. Dat hebben we ook gedaan. Toch een andere wereld , ook eens graag naartoe gaan. Als ge scheel van de honger of zwart van den deust als ge terug thuis zijt ; Altijd welkom.Ps. Geniet er nog maar ervan.

Anoniem zei

Kun je 't niet kwijt op de grond,
hang het dan aan het plafond !
Dinsdaglief

jasonbob zei

bape
yeezys
lebron 16 shoes
hermes
off white hoodie
golden goose
jordan 1 off white
ggdb
kyrie 5 spongebob
yeezy