dinsdag, november 18, 2008

Las Vegas - LA FOLIE !



Fan of geen fan, dit moet je één keer in je leven meemaken.
Las Vegas is buitensporig kitcherig. De grootheidswaanzin van de mens wordt hier rijkelijk geïllustreed : ze hebben er de piramide van Cheops nagebouwd, een copie van de Eifeltoren neergepoot en Venetië gecopieerd. Je kunt er gaan winkelen met een gondel, leeuwen bezichtigen in de lobby van MGM hotel en een nagebootst regenwoud bezoeken. Er wordt gebouwd in de overtreffende trap !

Treasure Island is een hotel met een schatteneiland en zeeroversnest. In hotel Mirage barst dan weer elk half uur een vulkaan los met zogezegde lavastroom,...
In één van de ontelbare shoppingcentra breekt elk uur een tropische regenbui inclusief donder en bliksem los. Bedenk iets, in Vegas kun je het kopen. De lippen zijn hier nog méér opgespoten, de cleavages nog dieper en de blingbling nog blingblinger.

De immense hotels zijn ondergronds verbonden met tunnels, roltrappen, rolbanden en centimetersdik tapijt. Dit alles om uw voeten maar vooral uw portemonee te verlichten ! Kip is geen fan maar toch wel erg blij dat ze het gezien heeft.
Kip vraagt zich vooral af hoe lang de mens dit nog ongestraft vol blijft houden...












Geen opmerkingen: