zondag, november 09, 2008

Het bed dat je verzwelgt





Je hebt 3 jaar garantie, mevrouw !
3 jaar op de nieuwe valies die ik woensdag nog kocht. Ik heb ze echter niet eens moeten meenemen, de rits heeft het zaterdagochtend juist voor we vertrokken al begeven... Dat zijn zo van die dingen die je really pissed off maken, maar enfin, met de valies van schoonmama zijn we dan toch nog goed vertrokken. Hopende dat er al wat meer garantie zit op de vliegtuigen die we moeten nemen naar L.A.

En ja, voor de rest verloopt alles vlekkeloos : zo smooth als je alleen maar in de Amerikaanse reclamefilmkes kunt zien. Na een overstap in Washington en zo'n 15 uren in de lucht hangen, landen we veilig en wel in L.A. "It's a gorgeous evening," zegt de piloot. 20°C s' Avonds, wat wil een mens nog meer... Het oppikken van de auto zorgt voor een verrassing : we hadden een 'medium tweedeursauto' besteld maar zullen de volgende 14 dagen door het Amerikaanse landschap cruisen met een Chevrolet monovolume Voyager ! Big size ! Big !

Onze hotelkamer is een nog grotere verrassing. We vermoeden dat Dinsdagliefje hier voor iets tussen zit. Het is een formidabele suite met 2 badkamers, living, bureau.
Man, man, zo groot als de hele plattegrond van ons huis ! Enorm flatscreen, prachtig meubilair en een bed dat je letterlijk verzwelgt !!! Als Murke 's nachts naar het toilet moet, heeft hij het gevoel dat hij wel een ladder zou kunnen gebruiken om eruit te kruipen.... En neen, we hadden niet gedronken, behalve een overheerlijke cocktail als slaapmuts terwijl we ons vergaapten aan de Californian babes. 't Is hier zaterdagavond en al wat babe is, loopt hier rond in coktailjurk, met geföhned haar en french manicure, enfin, dat proberen ze toch, wiebelend op duizelingwekkende high heels. Grappig om er zo af en toe ééntje met haar stilleto's in haar handen te zien voorbijkomen...

Het is nu zondagochtend 4u 's nachts en we zijn al wakker. Ons bioritme zal zich nog wat moeten aanpassen aan de nieuwe tijdzone. Straks gaan we naar Universal Studio's.
Mijn ventje heeft al gezegd vandaag het kind uit te hangen, de filmstudio's zijn zijn cup of tea. Zat er bij hem dan geen garantie ?

Dikke knuffels van kip en Murke (koffiemakend voor kip, olé)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zou Ollie daar weer voor iets tussen zitten??? We hoorden net dat hij zijn valies kwijt is op de luchthaven. Gelukkig had lieve de kleren verdeeld onder de 2 koffers.

Anoniem zei

Een honeymoonstart met stijl hé ! Blij dat jullie ervan genoten !Dinsdaglief