zaterdag, februari 09, 2008

Zondag quiz St. Georges

De laatste maanden zijn er verschillende quizadepten bijgekomen. 't mienwerkerke, slange, Putje,...

Zondag laatstleden namen zelfs Pietje Punk & zijn antieke kast, Nonkel Sif en tante Erna deel aan de quiz in de cirque.

Er werd ook een weddenschap afgesloten want de mannen zouden tegen de vrouwen strijden. Het mannenteam bestond uit Nonkel Sif, Pietje Punk en Murke. Het vrouwenteam bestond uit Elsbabbel, de antieke kast en tante Erna. Ze waren echter niet zeker van hun stuk en toonden dan een beetje hun cleavage om alsnog hun team te versterken met testosteron nl. Pol.

Wat was de weddenschap ?

Het verliezende team zou gedurende de maand februari alle huishoudelijke taken op zich nemen. Alhoewel we in de minderheid waren, wonnen we toch en kunnen we de vrouwtjes één maand plaatsen waar ze thuishoren nl. aan de haard :-)

Pietje Punk belde me zoëven om te laten weten dat zijn antieke kast de weddenschap niet meer respecteert. Hij vroeg me dit in het vet te plaatsen op mijn weblog. En als jullie suggesties hebben betreffende strafmaatregelen, laat ze maar weten in "comments"

a.s. zondag is er de eerste quiz van 2008 in de St. Georges om 19h00 !! Verzamelen geblazen omstreeks 18h15. Murke doet terug mee met zijn vertrouwde team "Frituur André". Benieuwd of Pietje Punk, de antieke kast, nonkel Sif en tante Erna er terug zullen bij zijn.

Verder ook uitermate benieuwd of 't mienwerkerke nu eindelijk deelneemt met 2 schone vrouwen of zullen de schonen van dienst terug putje en slange zijn ????

Voor een gezellig zondagavondje, één adres ... de St. Georges

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Kan Zorro geen handje helpen ? Dinsdaglief

Anoniem zei

Jammer, onze 2 lieve damens kunnen zondag niet aanwezig zijn. 't mienwerkerke en Putje zullen moeten op zoek gaan naar 2 nieuwe quizers. Wie zin heeft ...