woensdag, oktober 25, 2006

Het Vlaams blok en de vrije meningsuiting ?




















Joke Renneboog, een twintiger schreef op haar weblog volgende passage over een Vlaams-Blokker die opkwam in Sint-Lievens-Houtem

‘t Was in den tijd een rasechte nerd met een brilletje en een groot aantal jeugdpuistjes. Een geluk dat hij nog redelijk goed kon voetballen of hij was jammer genoeg een gewillig pestslachtoffer geweest; allesbehalve een benijdenswaardig persoontje dus.
Heden ten dage heeft hij dat brilletje gelaten voor wat het was en staat hij dus op de achterkant van het Vlaams Belang-foldertje arrogant te varkensogen, te blinken en - vooral - zuur te kijken.Het vergezellend tekstje van de heer Lieven Coppens staat overigens vol clichés, die zeer zeer weinig met gemeentepolitiek te maken hebben.


Wel, die Vlaams Blokker heeft klacht ingediend en de politie op dit meisje afgestuurd. Dit typeert nog eens het Vlaams Blok en hun debiele kiezers.

Was het niet Filip Dewinter die zei : "Ze beknotten het Vlaams Blok, er is geen vrije meningsuiting mogelijk in Vlaanderen". Filip Dewinter is trouwens een fascistische nazi met een geforceerde glimlach en een smoel om stront op te sorteren. Krijg ik nu in de komende dagen bezoek van de Roeselaarse flikken ?

Bekijk de blog van Joke + lees de vele reacties

http://onnozelheidmag.wordpress.com/2006/09/24/egopolitiek/

Lees ook het artikel in de Standaard

http://standaard.typepad.com/en_nu_even_ernstig/2006/10/klacht_over_onn.html

Joke weigert om haar excuses aan te bieden, wat maar normaal is. Ik feliciteer haar bij deze

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi Murke,

Matanza steunt hierbij de uitspraak van Joke.
De uitspraak "smoel om stront om op te sorteren" is nog te braaf.
Voila, en als onze blauwe vrienden langskomen weet hen te vertellen dat er ongeveer een 70 % DE MENING VAN JOKE RESPECTEREN.
Van de andere 30 % zijn er maar enkelen die weten voor welk programma ze staan, dit is het enige pluspunt...
Spijtig genoeg voor Coppens,die net als Dewinter denkt de keizer van China te zijn.

Anoniem zei

het stond vandaag ook in het nieuwsblad. Het ttoont nog maar eens hoe kleinzielig die blokkers zijn. Zelf mogen ze alles zeggen maar o wee als er iemand iets over hen zegt.

leve joke

koen