maandag, oktober 23, 2006

De LORDI horror show

Gisteren trok ik met 't mienwerkerke naar 't Hof ter Loo in Antwerpen voor het optreden van LORDI.

Het voorprogramma werd verzorgd door KISStory en alhoewel ze het deze keer moesten doen zonder vuurwerk,... werd het toch een ijzersterke meezingersset.

En dan LORDI. Het decor was een griezelig, middeleeuws kasteel en gedurende het concert waande ik me soms op de set van "De Naam van de Roos".

De show was een theatrale horror-show maar dan van een B-horror film. Ze hebben duidelijk de mosterd gehaald bij de grootmeester zelve nl. Alice Cooper maar bij Cooper is de show super professioneel en indrukwekkend.... bij Lordi kwam het amateuristisch en goedkoop over. Ze lieten hun adoratie voor Alice Cooper ook blijken door een fragment van "Million Dollar Babies" in hun set te verwerken.

LORDI heeft enkele ijzersterke nummers maar niet genoeg om een volledig optreden spannend te houden. Verder waren er teveel pauzes omwille van kostuumwissels en liet men het publiek wat teveel meezingen.

Kortom een leuk optreden maar niet spectaculair.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

't mienwerkerke is er volledig mee eens, toch even vermelden dat de Biebob crew er beter uitzagen dan de monster van Lordi.

Anoniem zei

http://www.kisstory.be/nl/assets/plugindata/w2dblge47d2292cf276304331440852d242313/pic1161601396.jpg

Anoniem zei

http://www.kisstory.be/nl/images/kisstorylordi_517.jpg