maandag, november 19, 2007

Uitbreiding van de zoo

Onze tuin is volledig afgezet met kippengaas zodat onze dieren vrij rond kunnen huppelen. We hadden al een rat (Willow), een kat (Kapitein), een hangoorkonijn (Sifke) en een cavia (Jimmy).

Wel vanaf nu zit er nog een extra konijn bij nl. Jonas. Alhoewel, ik denk dat Jonas van vrouwelijke kunne is want ons Sifke heeft dat konijn al tientallen keren bereden of .... bestaan er ook homosexuele konijnen ?

Wie weet lopen er hier binnenkort 10-tallen konijnen rond.

's Morgens vroeg sta ik op en voeder ik de rat. Vervolgens krijgt de kat melk en korrels en nu en dan een stukje kip of salami. De konijnen en de cavia krijgen korrels, water en nu en dan wortel, witloof en brood.

Allen genieten gezamenlijk van hun ontbijt. Konijnen en cavia eten uit dezelfde pot en de cavia zoekt soms de warmte op van de vacht van de kat. Alles gebeurt in perfecte harmonie en het blijft mooi om dit te bekijken.

Misschien moeten de heren en dames politici even komen kijken naar dit ochtendlijk schouwspel. Het zou een mooie les zijn in perfect samenleven

3 opmerkingen:

Anoniem zei

murke,
altijd gedacht da je katholieke opvoeding vroeg of laat de kop weer ging opsteken. Je lijkt nonkel paster wel die de goddelijke natuur aanschouwt. Je kan je in het rijtje zetten van illustere voorgangers in het zich poëtisch uitdrukken van fauna en flora-activiteiten, als daar zijn Gezelle, Bomans,... Stuk voor stuk bewijzen ze dat de mens toch gedetermineerd is door zijn opvoeding... het college heeft je geen deugd gedaan !!

Anoniem zei

Ik begin me toch ook vragen te stellen over dat vredig dieregeleuter van Murke. Heb hem nog nooit zo dierevriends gekend. Sebiet begint hij nog op sandalen zijn beesten te voederen... ge zult dat zien....

Anoniem zei

Wedden dat hij al geitenwollensokken heeft, zijn baard laat groeien, tegen kernenergie is, een pijpje opsteekt, op congressen van Groen! verschijnt, als Lucky Luke op een grassprietje kauwt, de prijs van de biggen volgt, boer zoekt vrouw een eerbaar programma vindt, een abonnement heeft op landbouwleven, meetelt op de mussenteldagen en vogels gaat wassen op de Kaspische Zee. Dringend ontspanning zoeken in Dancing De Karre Murke !!!!