woensdag, september 05, 2007

De Preutestampers





Ja, onze wielerclub heeft een naam. Matanza bezorgde me de naam "De Preutestampers". Onze eerste rit is goed meegevallen. We hebben iets meer dan 23 kms gereden in en om Roeselare aan een gemiddelde van 21 à 22 kms/h. Oguh,Matanza, dinsdagliefje, 't mienwerkerke, Elsbabbel, De Slange, Kort Vingerke en Murke waren de 8 wielrenners die de sterke wind aan de vaart van Roeselare trotseerden.

Op geregelde tijdstippen rijden we opnieuw. Telkens stipt er iemand anders de route uit en voorziet hij/zij minstens één stopplaats.

De volgende rit is op zondag 23 september. Koffie om 9h45 in "De Poane Preute", start om 10h00. Matanza verzorgt de rit en hij bezorgde me volgende info ivm de rit. Afstand 25 kms over een glooiend parcours, zeker 1 stopplaats voorzien.

't Schoap gaf me ook nog een goede tip om routes uit te stippelen. Er is een prachtige Belgische site nl. Route You Hiermee kan je gemakkelijk routes uitstippelen en kan je ook bezienswaardigheden, restaurants,... toevoegen. Ideaal voor verrassingsreizen en fietstochtjes,...

Bekijk de demo van "Route You" in onderstaane clip

Geen opmerkingen: