woensdag, maart 30, 2005

Haal je geschenk op !!

Vrijdag is er een speciale actie Schwung / The Scorpions. Begeef je daarom vrijdag om 11h00 naar Billboard Roeselare. De eerste 5 personen die een Schwung-flyer overhandigen aan de uitbater Dirk krijgen een promo-pakket van The Scorpions met daarin o.a. 2 LIVE DVD's, T-shirt "Unbreakable tour", 3 Scorpions CD's en een Scorpions de luxe - badge.

De actie start om 11h00 precies. Enkel de 5 eerste, krijgen dit prachtige promopakket.

Waag je kans !

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zal MURKE erin slagen om een goed gelovig mens zich te laten betrappen op een goedkope 1 April grap.
We wachten op bewijzen een dezer dagen op Murkes Weblog.

Ps. Volgens onze reporter ter plaatse is een zekere I.V.omstreeks 10.45 gesignaleerd in de buurt van de Billboard.

de bevers zei

Echt waar, echt waar. Zopas gehoord. Toen W.D. (één van de homo's op latere leeftijd, zie foto's onderstaand) het berichtje gisteren las was hij tuk op het promopakket van The Scorpions. Hij was dan ook van plan vrijdag 1 april om 10h30 te vertrekken richting Billboard om zeker op tijd te zijn. Toen hij echter reeds de deurklink in zijn handen had, zei zijn vriendin. "Maar W. toch, weet je niet welke dag het vandaag is ?" En toen viel zijn frank. Jammer, jammer maar 't was bijna gelukt...... of is het toch gelukt bij anderen...... wie zal het zeggen

Anoniem zei

Hallo Bevertjes,

Hier Dirk van Billboard Roeselare. Ik moet jullie meedelen dat die promostunt helemaal geen aprilgrap was maar dit was ingenieus gepland door jullie opperbever Frank. Twee mensen hebben op die manier toch een promopakket gewonnen. Maar we tonen ons goed hart en ook vandaag zaterdag kan je nog de resterende drie promopacks komen ophalen.

Muzikale groeten,

Dirk
Billboard Roeselare