vrijdag, juni 18, 2010

Jong talent beoordelen



Gisteren hadden Kip en ik de eer om als jurylid de kookkunsten van de laatstejaars van Hotelschool Spermalie te beoordelen. We werden verwacht in stadskledij en in een echte restaurantsfeer mochten we proeven van bovenstaand viergangenmenu met aangepaste wijnen.

Onder de aanwezige juryleden tal van notabelen, culinaire specialisten, BV's met interesse in koken o.a. Alex Carlier (Hooverphonic),...

Per tafel van 6 personen was er één kok(kin) en één maître die ons bediende. Na afloop van een superheerlijk menu hebben we zowel de maître + de piepjonge kokkin van harte gefeliciteerd en een beoordeling 'zeer goed' gegeven.

Nu nog een dagje werken en dan een weekend aan zee. Op het programma o.a. het bierweekend in Middelkerke, de speurtocht 'de zaak malchance', wandelen en fietsen, lekker eten, boek lezen,....

Geen opmerkingen: