maandag, september 07, 2009

Eén - De Jaren Stillekes



De zondagavond is voor mij nog altijd een TV-avond en dan mag het eens lekker ontspannend zijn. De zondagavond is al tientallen jaren het eigendom van de VRT. Wat andere zenders ook mogen proberen, de VRT blijft scoren op zondag.

Mooie herinneringen aan Morgen Maandag, Het Huis van Wantrouwen, James Herriot, De Mol,de speelvogels,...

Gisterenavond keken Murke en Kip eerst naar Zoo Australië en dan vol verwachting naar 'De Jaren Stillekes' met als presentator Steven Van Herreweghe en als gast Frieda Van Wijck.

Het verdict : terug een schot in de roos ! Alhoewel er teruggegrepen wordt naar vertrouwde methodes o.a. montage filmpjes,... wordt dit origineel gebracht en Steven Van Herreweghe leidde dit programma con brio. Uitermate gelachen met het programma Eleonor, verder stond ik verbaasd dat men een dokter in zijn praktijk filmde terwijl hij een pijp rookte en zijn patient hield het bij een sigaret.

Ik kijk al uit naar de verdere afleveringen van 'De Jaren Stillekes' met als gasten Walter Grootaers, Tom Lenaerts, Ronny Mosuse, Urbanus, Erik Van Looy, Bart Peeters, Jacques Vermeire, Guy Mortier en Marcel Vanthilt

Geen opmerkingen: