vrijdag, april 27, 2007

Vurige Vlinder



Afgelopen weekend hadden we een kinky koppel te gast op een BBQ.

Dit koppel is lid van "The 5 mile high Club" en is in voor kinky stuff. Ik zal hun privacy respecteren maar weet dat beiden een aardig mondje Chinees spreken :-)

Ik kreeg een zweetband en wist echt niet voor wat die diende. Nadien kregen we nog een geschenk nl. "De Cosmo Kama Sutra - 77 spannende seksstandjes". En ja hoor, die zweetband moest gebruikt worden bij het beoefenen van die standjes.

Alhoewel dit boek informatief bedoeld is, werkt het ook op de lachspieren want wat te denken van standjes met namen als De Begeerlijke Beenlift, Zijg op zijn Zadel, Wiebelend Wiegje, Octopoesje, Kroelende Krakeling, Billen in Balans, Jodelende Joystick, Kreunend Kruis, Kittige Kruigwagen,..... kortom het kunnen allemaal titels zijn van Suske & Wiske.

Maar vergis je niet want deze standjes werken niet alleen op de lachspieren maar alle spieren moeten goed getraind zijn want voor je het weet, zit je met een lumbago.

Hieronder een voorbeeld van een gemakkelijk standje (zie ook bovenstaande foto). Wens je meer van dat, laat het maar weten in "comments" en dan krijg je de volgende keer meer info over een moeilijker standje nl. de erotische accordeon Iets voor David Davidse ? :-)

Ik heb minstens 10 overtuigende comments nodig om de geheimen van "de erotische accordeon" prijs te geven. Dus laat je maar even gaan

Vurige Vlinder

Erotische instructies

De sleutel voor vlinderachtig succes zit 'm bij dit standje in de positionering van jullie lijven. Vind allereerst een plekje waar jij met je rug op kunt liggen en waar hij op de juiste kruishoogte voor je kan staan. Denk bijvoorbeeld aan een keukentafel, een hoog bed, een bureau, balie of zelfs de motorkap van een wagen. Til je benen op en leg ze op zijn schouders. Kantel je bekken zodat je rug een rechte hoek vormt met zijn lichaam en jullie intieme plekjes elkaar raken. Laat hem je heupen ondersteunen met zijn handen zodat je bloempje precies in de juiste penetreerhoek ligt terwijl hij in je stoot

Waarom je ervan geniet

De vlinder voelt fijn omdat je weinig moeite hoeft te doen voor ongeëvenaarde extase. Je gekantelde bekken geeft zijn paal volledig toegang tot jouw schede en veroorzaakt genoeg wrijving voor jullie beider genot. Als jullie het heel langzaam doen, is het superdromerig. Het resultaat : een orgasme waarbij je het gevoel krijgt dat je fladdert en vliegt

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Voordat er iemand het doorsteekt;
Heel mooi standje , maar denk aan je tafel!!!! hij is zo sterk niet meer. Why???
Ollie

de bevers zei

Ollie,

Je bent ons inderdaad voor :-)