vrijdag, april 20, 2007

HELP - omzetten pdf in jpeg

Kan er mij iemand helpen ?

Ik moet een pdf-bestand omzetten in jpeg. Ik weet dat dit kan maar ik weet niet hoe. Kan er iemand met meer kennis van deze zaken me iets laten weten in comments.

- Heb ik daar een bepaald programma voor nodig ?
- Is er een website waar ik dit kan doen
- .....

Alvast bedankt voor de info

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt er inderdaad software voor nodig. Ik heb iets wat het gratis kan. Je kan het downloaded van www.pdf995.com. Er zijn echter wel verschillende stappen nodig om erin te slagen. Je moet eerst de pdf995 printer installeren en dan pdfedit995. Vervolgens moet je de te converteren pdf openen en printen naar de pdf995 printer die voorkomt in de lijst van printers. Vervolgens moet je pdfedit openen. Dit programma laat je toe om het laatst geprinte bestand met de pdf995 printer om te zetten naar een image (JPEG). Tussendoor krijg je in de gratis versie ook nog wel een aantal gesponsorde pagina's te zien maar dit is de enige manier die ik kan om het gratis te doen.
Indien het niet lukt kan je mij altijd de pdf mailen, ik kan hem geconverteerd terugsturen.

BOL(leke)

jan zei

een andere oplossing/werkwijze vind je beschreven op de volgende webstek http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?t=283114

Op scansoft.nl vind je trouwens een betalende applicatie die pdf bestanden kan converteren.

Anoniem zei

Het nadeel van de tweede werkwijze is dat wanneer je een A4 volledig op je scherm wilt tonen dan moet je deze verkleinen. De screenshot die je dan omzet naar JPEG zal dus die verkleinde weergave zijn.

BOL(leke)

Anoniem zei

via photoshop is dat in tel gepiept
mail da boeltje maar

vgm

de avonturen van Murke zei

Bedankt voor de info

Groet

Frank

Anoniem zei

En kent er iemand een programma waar ik de vuile was gratis in een propere en gestreken kan downloaden ? Bukkie