zondag, januari 28, 2007

Verzin zelf eens een tekstje


Verzin zelf maar eens een tekst bij de foto in bijlage. Heeft de Rus iets te maken met het feit dat Erwin Vervecken wereldkampioen is ?

Laat je maar eens gaan in "comments"

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu de affaire Lefever-Dedecker goed is los gebarsten verschijnt nu ook nog een onbekende Rus. Hij zou vertoeven in het gokmilieu en reisde laatst nog naar Rusland hopende op wat sneeuw (codewoord zoals wesp en gesneden brood)Vorige week zou hij nog gezien zijn met een zekere Matanza. Deze Matanza vertoefde 2 dagen lang te Gids-Hooglede. Volgens de geruchten zou deze met een stuk in zijn kraag over een witte blok gestruikeld zijn en een afrastering neergehaald hebben telkens op het ogenblik dat Wellens voorbij kwam. Volgens kenners kan dit geen toeval zijn.
We zoeken het uit.

Anoniem zei

blijkbaar heeft schrijver dezes ook een d t probleem... en ook nog met de letter e...
Lefevere, Gits

Anoniem zei

Het lijkt mij duidelijk dat Vervecken zijn vals boventanden op hetzelfde adres als de Rus heeft gehaald. Met een beetje goede wil kunnen ze hun tanden in elkaars mond kwijt. Gezien de amicale pose waarin beiden zich bevinden zou je zelfs kunnen stellen dat ze waarschijnlijk nog meer in elkaars mond kwijt kunnen. Dat laatste punt zou dooor Matlock waarschijnlijk 'overruled' worden gezien het berust op gissingen en vooroordelen tan aanzien van de Russische bevolkingsgroep die gezien zijn minoriteit misschien beter verdient. Een andere mogelijkheid moeten we natuurlijk openlaten voor een connectie tussen Erwin Vervecken, een anonieme Russische verzorger en een geheim pakket stimuls aan boord van de verloren gewaand Koersk. Daarover lees je echter meer in de volgende Harry Potter waarmee de link met mijn eerste insinuatie weer bevestigd wordt.