zondag, november 28, 2004

Murkes impressie van het medewerkersfeest Schwung

Gisteren was er het jaarlijks feest voor de medewerkers en sponsors van Schwung. Zo'n 200 mensen deden zich tegoed aan gratis Rodenbach, pils, Hoegaarden, cola en spa (jajaja er waren mensen die spa dronken maar het waren er toch niet veel).

Traditioneel waren de eerste uren van het feest kalm. Men praatte een beetje bij en men sloeg de nodige hoeveelheid alcohol achterover om de remmingen te overwinnen.

Murke was van dienst achter den toog samen met zijn lievelingsnonkel en de schitterende Rudy. Met ons drietjes hebben we dit geweld kunnen bolwerken. En het dient gezegd, er is wat afgezopen deze avond. Ik zou deze morgen de katers niet willen voeden.

Naarmate de avond vorderde, stond, mede onder impuls van DJ Bolle, bijna iedereen op de dansvloer en er werd gedanst op klassiekers als Highway to Hell, Jump, Go your own way. Zelfs de oeroude bamba werd opgevist en menige tong verdween in de mondopening van de uitverkorene. De hormonen begonnen op te spelen en dit resulteerde in sensuele dansen van de vrouwen (ik heb verschoten dat sommige vrouwen prachtige, sensuele bewegingen in huis hebben. Daar moet ik in de toekomst eens dieper op ingaan). Anderen voelden zich aangetrokken tot alles wat blond was en demonstreerden dan ook de paringdans van de Afrikaanse neushoorn, nietwaar Geert D. ? Zelfs de oude botten van de schooldirecteur bewogen als deze van een jong veulen. Of toch als een veulen met zijn poten in een hoek van 90°

Hoe later het werd, hoe moeilijker we de mensen aan de toog konden verstaan. Zeg nu zelf, wat moet je tappen als ze het volgende vragen : "ééé pietje, vjie lorenbak, ne vla ééééé eeej lorenbak grand cul". Natuurlijk kwamen de wondermooie deernes ook regelmatig achter den toog om eens een klapken te doen.

Een avondje achter den toog deed Murke besluiten dat hij zeker niet geschikt zou zijn om in een café te staan want Murke kan echt niet tegen zatte praat.

Moe maar voldaan verliet Murke het feestgedruis. Thuisgekomen genoot hij van de rust van de nacht en las hij nog enkele bladzijden in het schitterende boek "Imprimatur" van Monaldi & Sorti. 's Nachts droomde Murke van sensueel dansende deernes met alle gevolgen van dien bij het ontwaken...




1 opmerking:

Anoniem zei

SCHITTEREND FEESTJE ! Voor elk wat wil(d)s : de tooghangers kwamen aan hun trekken, de babbelaars konden keuvelen, de kids blokkeerden de WC-deuren, jaja, ik heb er zelfs een paar zien kaarten ! Zelf heb ik spieren gevoeld waarvan ik niet meer wist dat ik ze nog had, 1 paar schoenen versleten, 3 liter gezweet en nog meer gelachen.
Wat kan het leven toch schoon zijn als het doorkruist wordt door Schwung.
els