donderdag, juli 26, 2007

Mens erger je niet

Een weekendje Ardennen helpt om veel zaken te relativeren. Je kijkt er geen televisie en wordt pas bij je thuiskomst geconfronteerd met zaken als :

Leterme zingt het Frans volkslied ipv de brabanconne en telefoneert tijdens het Te Deum...., Mitterand zou zeggen "Et Alors" ... Ware het niet dat de meeste tsjeven zich profileren als het geweten van Belgiƫ. Ze hebben de waarheid in pacht inzake euthanasie,... het gezin is de hoeksteen van de maatschappij maar ondertussen zijn veel tjeven aan het scheiden of zijn reeds gescheiden (kijk maar naar onze burgemeester)... Mitterand zou ook hier zeggen "Et Alors" maar ja ... stel je dan een beetje meer bescheiden op.

De perikelen in de tour ... het ene dopinggeval na het andere ... en Michel Wuyts en Co. blijven de renners beschouwen als halfgoden ... Nee, dan liever de houding van de Duitse zenders om zich terug te trekken. Nu ook cofidis uit de tour en Rasmussen uit de tour ... als het zo doorgaat eindigt Boonen nog in het geel, groen en bolletjestrui ... Ergens las ik "wat is het volgende na zoveel dopingtesten ... een IQ test voor renners ?" Wel, dat zou nog eens een spektakel zijn, kijkcijfers gegarandeerd.

Murke ergert zich allang niet meer aan bovenstaande zaken maar Murke ergert zich wel aan mannen in teensletsen. En mannen die teensletsen (flip flops) dragen, lezen best even het onderstaande want bij het veelvuldig dragen van teensletsen word je kaal, krijg je een bierbuik, gaat het achteruit met het korte termijn geheugen en bovenal verander je geleidelijk in een sanseveria. Let wel onderstaand artikel bevat schokkende foto's

gevaren van teensletsen

Geen opmerkingen: