zaterdag, november 18, 2006

We hebben gewonnen













Gisteren nam ik met Elsbabbel deel aan de quiz van Chiro Nele. Er waren 32 ploegen van 6 personen en de concurrentie was niet van de poes.

Maar ons quizteam "Frituur André" stond na 4 rondes aan de leiding met 1 punt voorsprong op het team "Alcalde". Na 8 rondes hadden we reeds 2 punten voorsprong op het team "Alcalde".
Uiteindelijk werden we de winnaar van deze quiz met 8 punten voorsprong. Voorwaar een prachtige prestatie (al zeg ik het zelf).

We werden overladen met prijzen o.a. wijn, Champagne, badset,... maar de mooiste prijs die we kregen was een verwenbon voor 1 sauna-, stoom,- & massagebadbeurt van 2 uur voor 2 personen bij sauna Myriam www.saunamyriam.com

Dat noem ik nu nog eens een prijs !

Verder behaalden we ook een eervolle derde plaats inzake drankverbruik. De combinatie gueuze, rode wijn, pils & Leffe hebben er echter voor gezorgd dat ik nu met een kater van jewelste rondloop.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Vergeet ook niet dat de Monty Pythons flying Blackadders op een eervolle gedeelde vierde plaats is geëindigd. We hebben alles gewaagd om "Frituur André" het vuur aan de schenen te leggen. Zelfs the "institute of de silly walks " konden hun niet verstrooien!Proficiat Frituur André.
Maar denk er aan "We are the people who says NI!"

de bevers zei

en "Flop"

Anoniem zei

als tmienwerkertje geen groep meer wil vormen met skoolmjeesters is da wat dat er van komt. Geen affiche gezien in de frituur dat er were quiz was.
PS. Frituur Theo staat te koop bij ERA Vanbeckevoort Diksmuide overname 10miljoen. Ruil de relaxatiebon in en je bent er al!!