zaterdag, januari 01, 2005

Oudejaarsavond


Oudejaarsavond zit er op. We hebben dit uitbundig gevierd in intieme kring. Op het programma overvloedig eten en drank o.a. overheerlijke hapjes en wijn van Stef en Els, subliem voorgerecht van Saskia, meer dan voldoende gourmet met de enige bruine kiwi's ter wereld. Irish Coffee à la manière de nonkel Vanne (bedankt Vanne voor mijn eerste kater van 2005 !). En zo veel meer hebben we ons keelgat laten passeren.

't was zo amusant dat we zelfs vergaten dat het 24h00 werd. Dus hebben we maar gedacht dat we Engelsen waren en is het kussen en lekken met een uurtje vertraging begonnen nl. om 01h00

Ondertussen hadden we de groep in twee kampen opgedeeld nl. de penissen (vinten) tegen de kutjes (wuven). Er ontstond een echte "battle of the sexes" waar de wuven lange tijd aan de leiding stonden maar uiteindelijk het onderspit moesten delven. De vinten werden de grote winnaars. Zie foto van de overwinnaars (voor een grotere weergave, klik op de foto). Tijdens het spel kwamen o.a. tal van anagrammen naar boven van gekenden van de Bevers o.a. Andy Vandel, de immer telefonerende bever Moert Goed, de cafébaas Reet Papdel, de vrouw met het sexy lederen rokje Lucas den verenbok (ik dacht nu pas aan Lucas den bovenrok maar dit klopt niet). Verder anagrammen van bekende figuren zoals bijv. Oral Sex (Axl Rose), Best PR in years (Britney Spears).

uitermate moeilijk waren de Kazoo melodietjes maar Filips uitbeelding van "Blanche en z'n paard" mocht er wezen. De vrouwen scoorden op dit gebied iets minder goed o.a. Mona's uitbeelding van "The Good, The Bad & the Ugly" was van een hoger niveau. Els uitbeelding van coitus interruptus had dan meer iets weg van het wereldkampioenschap touwtrekken.

In de taalproef overklasten de vrouwen echter de mannen. En lichte paniek was voelbaar bij deze macho's. Enkele flessen wijn later was deze paniek al sterk verminderd.

Eén van de opdrachten was ook om zoveel mogelijk mensen op te noemen die in 2004 overleden waren. Op het lijstje kwam o.a. Koningin Wilhelmina voor ('t mens is echter al dood van in 1962). Verder ook Bobbejaan Schoepen. 'k heb dan snel eens gebeld naar Bobbejaan en hij was nog in leven, hij zat echter in een 'café zonder bier'.

In de vroege uurtjes werd er volop gezeverd, nonkeltje Jef voorop. Iedereen wou op de Kazoo spelen maar Roos en Heintje kregen er geen geluid uit totdat ze door hadden dat ze eerst met de Kazoo op tafel dienden te kloppen.

Hopelijk kunnen we er op 31 december 2005 terug een spetterend feest van maken. En ik zal sluiten met de woorden van Jos Ghyssen. "Als we er nog zijn bij leven en welzijn" Posted by Hello

Geen opmerkingen: