donderdag, april 02, 2009
Een apertief met Rodenbach Grand Cru
Met het wooie meer in het vooruitzicht is onderstaande bieraperitief een meer dan waardig alternatief voor de vele aperitieven op basis van sterke dranken zoals rum, gin,...
Voor deze aperitief kan je een bolglas nemen (Rodenbach Grand Cru glas) maar Murke verkiest een champagneglas.
- Vul je champagneglas met 1/4 Picon
- Vul het glas aan met Rodenbach Grand Cru
- Voeg er een scheutje Creme de Cassis aan toe
- even roeren met een roerstokje en .....mmmmhhhhh
Naargelang je eigen smaak kan je de hoeveelheden Picon en Cassis lichtjes aanpassen
Vanavond herbergen we twee daklozen, zijnde Matanza en de kalkoenenpakster. Murke hoopt dat het mooi weer blijft want er staat BBQ op het programma. En als aperitief schotelen we hen deze heerlijke bieraperitief voor
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
Das lekker en ik kan het weten.
Een reactie posten