woensdag, februari 04, 2009

KUS(T)TIPS voor Valentijn



tien unieke zoenplekken langs de Kust

Zeker met Valentijn is de Kust dé ideale bestemming voor een romantisch weekendje weg. Kustgemeenten hebben voor het Valentijnweekend bijzondere arrangementen. Op de Kustwebsite vindt u een selectie met 30
romantische plekjes en nog meer verrassingen. Hier alvast tien unieke plekken om te zoenen langs de Kust.

1/ Knokke-Heist

Wat denk je van een kus in ‘the Garden of Pleasure’? Klinkt veelbelovend. Verlies echter je geliefde niet uit het oog. Het doolhof van hagen en waterpartijen van kunstenaar Jan Vercruysse inspireert.

2/ Zeebrugge

'Zoals de man die de boot zag, in de lucht', zo zien wij cupido dansen op de golven. Leid je geliefde geblinddoekt naar de vloedlijn en laat haar de ogen openen aan het kunstwerk van Jean Bilquin. Vergeet je doosje met de ring niet.

3/ Blankenberge

Eerst een romantische wandeling naar de Pier waar je in de loungebar nageniet van de zon die via alle kleuren van de liefde verdwijnt in de zee. Wat je ziet is maar een fractie van oneindigheid.

4/ De Haan-Wenduine

157 ha zoenparadijs tussen Wenduine en Vosseslag, zomaar voor je ogen. Trek het bos in, zoek een boom waar je lang en liefdevol zoent, maak een wandeling van een uur en probeer dezelfde boom terug te vinden.

5/ Bredene

Leven als God aan zee, op een strandterras, een lekker glaasje in de hand en genietend van een warme zoen aan de Twins zeilclub.

6/ Oostende

Hij was berucht en beroemd als minnaar, Napoleon deed het ons voor. Op zijn dakterras op het Fort beleef je ingetogen liefdevolle momenten.

7/ Middelkerke-Westende

Geniet met zijn tweeën in het maanlicht op de kop van een golfbreker, maar alleen bij laag water. Zoek een mooie ster en geef haar de naam van je geliefde.

8/ Nieuwpoort

Een kus onder een vuurtoren brengt geluk, hop dus naar de toren aan de IJzermonding.

9/ Koksijde-Oostduinkerke

Hoger dan op de hoogste top van de Kust kan je liefde niet zijn. Nestel je in het mulle zand van de Hoge Blekker.

10/ De Panne

Op de Esplanade, onder de vleugels van Koning Leopold klinkt een liefdesverklaring als een eed aan God en vaderland.

Voor de volledige lijst met 30 zoenplekken aan de Kust surft u naar de Kustwebsite

Je kan er ook via een e-card je geliefde uitnodigen voor een Kus :-)

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat vind ik nu eens een tof initiatief

Rene