maandag, april 28, 2008

een logo van 14.000 £De Britse OGC (Office of Government Commerce) heeft 14.000 £ betaalt voor een nieuw logo maar als je dit logo 90° draait dan zie je DIT

Belangrijk bericht aan de zondaars ...

of aan alle leden van "De Preutestampers"

Bekijk het bericht HIEREn naar analogie met bovenstaande cartoon mag je jouw spitsvondigheid eens botvieren m.a.w. Verzin zelf eens een originele tekst bij bovenstaande cartoon met als nieuwe titel

PREUTESTAMPERS OP BEDEVAART NAAR DADIZELE

........................................................... !!!!
........................................................... !!

(Laat je maar eens goed gaan in comments)

vrijdag, april 25, 2008

Karaoke @ De Preute

We hoeven niet meer te spreken van 't .... want vanaf nu hangt er een neonreclame boven de deur met in grote letters "Preute". Dus nu kunnen we voor altijd spreken van De Preute.

Wie er vorig jaar bij was, komt zeker terug. Nu zaterdag 26 april vindt de 2de editie plaats van Karaoke@De Preute. Je kon er vorig jaar genieten van prachtige versies van "We zullen doorgaan", "obladi oblada", "craaziie liffle tjing called loooove" (het klonk ongeveer zo) en natuurlijk de klassieker "Lekker op de trekker".

De verrassingsact van vorig jaar was subliem. Wie had gedacht dat La Esterella ons met haar bezoek zou vereren en haar klassieker ten berde zou brengen "oooooo liiiieeeevve vrrroooouuuuuweeetoooooorrreeen". Benieuwd of ze dit jaar ook aanwezig zal zijn.

Ondertussen hebben we vernomen dat Koentje Spuuge al een hele week oefent op onderstaand lied. We kunnen hem zaterdag Live aanschouwen.

Het leven zoals het is ...

stadswerken

donderdag, april 24, 2008

Zeg niet te gauw ...

't is weer een vrouw :-)

zaterdag, april 19, 2008

Gratis een pakket van Wilkinson

Het enige wat je moet doen, is je inschrijven en je krijgt een welkomstpakket bestaande uit een Wilkinson + scheerzeep,... echt een mooi pakketje en volledig gratis.

Verleden week kreeg ik mijn pakketje. Ook geïnteresseerd, ga dan naar website Dare Wilkinson

En wat zeggen we dan allemaal in koor : "Dank je wel Murke" :-)

Reclamefilmpjes uit Beveren

Jaja ... de Beverse middenstand ontdekt "You Tube". Bekijk de reclamefilmpjes van legerstock Debackere :-)Maar er wordt internationaal gedacht. Dit reclamefilmpje is ook te zien in het Engels. Mooi gedaan al is de uitspraak van sommige Engelse woorden niet echt correct bijv. knives :-) Hieronder de Engelse versieEr wordt niet op één Euro gekeken want voor onderstaande reclamespot huurden ze een dure Amerikaanse acteur in :-)Maar uiteindelijk namen ze het professioneel aan. Een firma werd ingehuurd om een reclamespot op te nemen .... maar ook hier was er een probleempje. Er was namelijk een misverstand. Het reclamebureau dacht dat ze een clip van 20 sec. moesten voorzien maar het was een clip van 60 sec ... geen probleem ... dan maar 40 sec. de pancarte tonen .... :-) Benieuwd naar het volgende reclamefilmpje van Armyshop Debackere. Hopelijk krijg ik nu een knive voor mijn interesses of misschien wel miss Liberty

vrijdag, april 18, 2008

Weekendquiz + win een gastronomisch dinerDagdagelijks ben ik bezig met West-Vlaanderen, zijn culinaire troeven, zijn mooie wandel-en fietsroutes,... In het verleden reisde ik door Amerika, Afrika, Europa,... maar ik word nu dagelijks verrast door mijn eigenste provincie. Ben je ook benieuwd wat de provincie West-Vlaanderen te bieden heeft (een leuk restaurantje, een fietsroute, een evenement,...) Breng dan een bezoekje aan de website West Vlaanderen Lekker Land en laat je verrassen.

Bovendien kan je er momenteel een gastronomisch diner winnen van 100 €. Waag je kans !

En ondertussen kan je met onderstaande weekendquiz even je kennis testen ivm West-Vlaanderen. Zoals altijd mag je de antwoorden plaatsen in "comments"

Veel succes

1. Waar werd deze foto genomen ?2. IN Welke brouwerij brouwt men onderstaand bier ?3. Waar tref je dit café aan ?4. In welke West-Vlaamse stad/gemeente speelde onderstaande film zich af ?5. Waar staat dit standbeeld ?6. Waar wordt deze mosterd gefabriceerd ?7. In 2007 vond in dit bos voor de eerste maal een bostheaterfestival plaats. In welke West-Vlaamse stad of gemeente bevindt zich dit "ongevangen bos" ?8. Waar in West-Vlaanderen vind je dit museum terug ?9. Jawel, dit is West-Vlaanderen. Men noemt deze vlakte "De Sahara". In welke kustgemeente/stad zijn we ?10 In welke West-Vlaamse stad werd deze foto genomen ?

dinsdag, april 15, 2008

De eerste namen van PeerDe eerste namen zijn bekend en ik word er warm nog koud van. Misschien zitten er een paar verrassingen tussen maar ik hoop toch dat er nog iets interessants bij komt
maar ja ..

Meer info op website Peer

Verzin zelf eens een ondertitelVia een mysterieus persoon kreeg ik bovenstaande foto in mijn bezit. Verzin zelf eens een onderschrift voor deze foto. Laat je maar eens goed gaan in "comments"

maandag, april 14, 2008

P.A.Gisteren was er terug quiz in de St. Georges. Eliane Lieckendael, Frank Swaelen, Gilbert Becaud, Vespertine, Alice Cooper, Georges Rémy, Samsonite ... wisten we allemaal.

We strandden uiteindelijk op de tweede plaats met 116 op 130.

Eén van de vragen was : "Iedereen kent de P.A. die je ziet op concerten en festivals" maar van wat is P.A. de afkorting ?" Normaal gezien zou ik dat moeten weten en ik dacht aan Power Amplifier maar gelukkig wist Pieter het juiste antwoord.

Wil je het antwoord weten, kijk dan in "comments"

En vanavond doen Kip en ik mee aan de jaarlijkse quiz van de "Irish Tunes". Voor geïnteresseerden de quiz start om 20h

woensdag, april 09, 2008

Altijd opletten ....

Als je huize Murke binnentreedt om met enkele vrienden jullie 24 ste huwelijksverjaardag te vieren in je trouwkleed, dat veel gelijkenissen vertoont met een patattenzakAltijd opletten ... als je ten huize Murke belooft om volgend jaar in trouwkostuum naar "De Ronde van Vlaanderen" te gaanAltijd opletten ... als je ten huize Murke nog eens de huwelijksgelofte over doet in de veronderstelling dat je man nog altijd die hete hetero is waar je verliefd op werdAltijd opletten ... als je ten huize Murke als stoere hardrocker je ware aard toont nl. een wit sjakoske, witte handschoentjes en dito manierkes. Maar vrees niet Putje. We accepteren je zoals je bent en weet dat de zanger van jouw favoriete groep, Judas Priest, ook een aanhanger is van de Griekse beginselenEn vooral vergeet jullie trouwboek niet want ... is het Lady Di, Soeur Sourire of is het de antieke kast ). Niettemin Pietje & Nancy van harte geproficiateerd en volgend jaar 25 jaar (Groot Feest ?????????????)

maandag, april 07, 2008

zondag, april 06, 2008

Das Leben der AnderenVrijdagavond was ik een beetje ziekjes en kroop ik vroeg onder de wol. Zaterdagmorgenvroeg was ik klaarwakker en ik besloot er een rustig dagje van te maken en enkele zaken te bekijken die al een tijdje op mijn digicorder stonden.

Zo genoot ik van twee afleveringen van Lewis. Vervolgens zat ik nu en dan te lachen bij het aanschouwen van Cars, een prachtige pixar-creatie.

Ollie en Kip hadden me al gezegd dat ik zeker moest kijken en inderdaad Das Leben der Anderen is één van de mooiste films die ik ooit zag.

Het handelt over de voormalige DDR en toont hoe de Stasi te werk ging. Begin jaren 80 had ik het geluk de DDR te bezoeken alsook Oost-Berlijn. We werden bestookt met propaganda dat alles OK was bijv. Toen we door Oost-Berlijn reden, was er bijna niemand op straat. We vroegen dit aan de gids en ze zei : "Natuurlijk is er bijna niemand op straat want het is weekend en dan gaan alle Oost-Berlijners naar hun buitenverblijf".

Ik heb nooit gedweept met één of andere politieke strekking. Het was een tijdje bon ton om te dwepen met socialisme of communisme. Ik vroeg dan telkens wat ze dachten van Stalin en velen zeiden dat hij veel gedaan had voor de wereld maar dat hij ook een paar foutjes gemaakt had .... welnee mannekes, Stalin was even erg als Hitler en dus ook een massamoordenaar en een uitermate verfoeilijke figuur.

Murke heeft zich nooit voor één politieke kar laten vangen. Hij vindt in iedere politieke partij, met uitzondering van het Vlaams Blok (Belang krijg ik nog altijd niet uit mijn strot) wel iets. En gelukkig kunnen wij dat hier in België. In de voormalige DDR was dit zeker niet het geval.

Das Leben der Anderen won een oscar voor de beste buitenlandse film in 2007 en dat is meer dan terecht. De acteerprestaties zijn subliem.

Heb je Prime, wel deze film zit in het gratis prime aanbod.

zaterdag, april 05, 2008

Is Vader Abraham een Jood ?

Ik nam de Knack van deze week en keek op de cover. Ik vroeg mij af wat Vader Abraham op de cover deed van Knack.

donderdag, april 03, 2008

Geen ZZ Top op Peer

snif snif ...

Op zaterdag speelt ZZ Top ergens in Duitsland. Wat een gemiste kans om weer eens een volle weide op Peer te krijgen en de stoeltjeszitters te verbannen naar buiten ... maar neen

Ik denk dat het genen vetten zal worden qua programmatie dit jaar op Peer. Alle bands met naam zijn al bekendgemaakt voor festivals als Bospop, Werchter boutique, Cactus,...

Zou ik wel gaan dit jaar :-)

dinsdag, april 01, 2008

sekstape Joëlle MilquetJoëlle Milquet heeft blijkbaar niet altijd "NON" gezegd. Er is een filmpje opgedoken uit het jaar 1982 met daarin een jonge, sexy Joëlle Milquet. Ze studeerde aan de UCL en na een nachtje stappen liet ze zich overhalen tot een triootje. Hier zei ze duidelijk volmondig :-) O U I

Bekijk hier de sekstape van Joëlle Milquet